Nå er Elin hjemme igjen

Men hun ønsker fortsatt ikke å bo sammen med Tiger...

TILBAKE: Elin Nordegren er tilbake i Orlando, men ingenting tyder på at hun vil bo sammen med Tiger Woods igjen. Foto: All Over Press
TILBAKE: Elin Nordegren er tilbake i Orlando, men ingenting tyder på at hun vil bo sammen med Tiger Woods igjen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Etter å ha tilbragt en uke sammen med ektemannen Tiger Woods og deres to barn, er Elin Nordegren nå tilbake i deres hjem i Orlando. Det melder RadarOnline.com.

Uken Nordegren tilbragte sammen med Woods var den lengste tiden paret har vært sammen etter den omfattende utroskapsskandalen ble kjent i november.

Men selv om Elin har kommet seg tilbake til deres hjemby, finnes det ingen indikasjoner på at hun kommer til å bli boende sammen med Tiger, når han er ute av sexklinikken.

Paret har ikke bodd med hverandre på flere måneder, men Elin har ennå ikke søkt om skilsmisse.

Selv om Elin spilte tennis med Tiger kvelden før golfstjernens offentlige unnskyldning, og selv om de to spiste middag to kvelder på rad sammen, nektet Elin å stille opp på et familieportrett sammen med Tiger samme dag som pressekonferansen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Tiger bør ikke gjøre intervjuer