SKRANTET: Etter en utroskapsepisode i fjor, måtte Ashley Cole sverge overfor kona Cheryl at han ikke skulle gå ut og drikke med lagkameratene igjen.  Foto: Stella Pictures
SKRANTET: Etter en utroskapsepisode i fjor, måtte Ashley Cole sverge overfor kona Cheryl at han ikke skulle gå ut og drikke med lagkameratene igjen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Nå er ekteskapet i fare

Ashley Cole arrestert etter fyllebråk.

SEHER.NO: Ekteskapet mellom den britiske fotball-stjernen Ashley Cole og Girls Aloud-sangeren Cheryl Cole har holdt det siste året takket være en skjør fredsavtale som innebar at han skulle slutte å henge med sine dårlige venner og holde seg på matta.

Paret var rammet av hans utroskap i fjor, med frisøren Aimee Walton. Men Cheryl valgte å bli i ekteskapet mot hans løfte om ikke å drikke med lagkameratene.

Nå som Cheryl er langt hjemmefra, nemlig på en veldedighetstur til Kilimanjaro, har han brutt dette løftet.

Ikke nok med at han var ute på byen, han ble satt i fyllearresten også for å ha kommet i klammeri med en politimann.

- Privat blir hun nok svært opprørt over at han har skapt skandale på byen igjen, særlig fordi hun spesielt advarte ham før hun reiste, sier en kilde til The Mirror.

Ashley skal ha vært ute med venner og blitt irritert over av fotografer som samlet seg utenfor utestedet. Han skal ha kjeftet på en politimann som prøvde å kontrollere situasjonen. Episoden endte med et opphold i arresten og en bot. Han fikk dessuten en bot fra Chelsea for å ha vanæret fotballklubben sin.

På telefon fra Kilimanjaro skal en høydesyk Cheryl ha brutt ut i tårer.

- Det kommer ikke til å stoppe henne fra å nå toppen. Hun tar seg av alt det andre når hun kommer tilbake, sier kilden videre.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Forlot festen i raseri