Nå er ekteskapet definitivt over

Robin Thicke selger huset kona Paula Patton ikke har satt foten innenfor siden februar.

HAR GITT OPP: Etter opptredenen med Miley Curys på MTV Video Music Awards i august i fjor, fikk Robin Thicke massiv negativ oppmerksomhet. Episoden virker å ha vært utløsende for Paula Pattons separasjon fra ham påfølgende vinter. Foto: FameFlynet
HAR GITT OPP: Etter opptredenen med Miley Curys på MTV Video Music Awards i august i fjor, fikk Robin Thicke massiv negativ oppmerksomhet. Episoden virker å ha vært utløsende for Paula Pattons separasjon fra ham påfølgende vinter. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter at skuespillerkona dumpet Robin Thicke (37) i februar har «Blurred Lines»-sangeren gjort flere desperate forsøk på å vinne henne tilbake.

Nå ser det imidlertid ut til at Thicke har begynt å innse at Paula Patton (38) ikke vil tilgi ham for skandaleopptredenen med Miley Cyrus (21) eller hans generelt sett egoistiske og lite gjennomtenkte oppførsel (ekstern lenke, journ.anm.).

Artisten la nemlig huset sitt i L. A. ut for salg mandag, melder TMZ. Ekteparet pleide å bo der sammen, men Paula har visstnok ikke satt sine ben i huset siden februar.

SLIBRIG: Thickes «Blurred Lines»-opptreden med Miley Cyrus på MTV VMA var en «turn off» for mange flere enn kona Paula.  Foto: Stella Pictures
SLIBRIG: Thickes «Blurred Lines»-opptreden med Miley Cyrus på MTV VMA var en «turn off» for mange flere enn kona Paula. Foto: Stella Pictures Vis mer

En advokat er allerede i gang med å tegne opp en økonomisk avtale der parets midler skal fordeles, uttaler en kilde nær Robin Thicke til TMZ.

Derimot skal ingen av partene ha hyret skilsmisseadvokat for øyeblikket, selv om Thicke ikke har sett kona på omlag fem måneder.

Ifølge TMZ understreker Thicke at han ikke vil være den som søker om skilsmisse - det får Paula selv gjøre. Likevel påstår han angivelig at han er ferdig med å trygle henne om tilgivelse og nå går videre i livet.

LES OGSÅ: Nå har disse to parene en spesiell ting til felles

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer