Heath Freeman:

Nå er dødsårsaken klar

Skuespilleren ble bare 41 år gammel.

DØD: Skuespiller Heath Freeman ble funnet død i november i fjor. Nå er den offisielle dødsårsaken klar. Her avbildet med skuespillerkollega Kelly Monaco. Foto: Broadimage/REX/NTB
DØD: Skuespiller Heath Freeman ble funnet død i november i fjor. Nå er den offisielle dødsårsaken klar. Her avbildet med skuespillerkollega Kelly Monaco. Foto: Broadimage/REX/NTB Vis mer
Publisert

I midten av november kom den triste nyheten om at den amerikanske skuespilleren Heath Freeman hadde gått bort, bare 41 år gammel. Det bekreftet skuespillerens manager, Joe S. Montifiore, til Deadline.

- Vi er virkelig knust over tapet av vår elskede Heath Freeman. Et strålende menneske med en intens og sjelfull ånd, han etterlater oss et uutslettelig avtrykk i våre hjerter, var blant det manageren uttalte den gang.

Den gang ble ikke noen offisiell dødsårsak gjort kjent. Nå, fire måneder etter dødsfallet, er den imidlertid klar, ifølge People.

«1000 LB-SISTERS»: Søstrene Amy og Tammy drar på en søppeldynge for å veie seg. Det blir en tårevåt opplevelse. Video: Discovey + / Youtube. Reporter: Celina Morken Vis mer

Dødsårsaker er klar

Freeman er mest kjent for å ha spilt seriemorderen Howard Epps gjennom to sesonger av «Bones».

I en offisiell rapport fra rettsmedisineren i Travis County som TMZ har fått tilgang til, kommer det fram at skuespilleren gikk bort som følge av en utilsiktet overdose.

Da dødsfallet ble kjent, uttalte hans venn og kollega Shanna Moakler (46) at skuespilleren hadde sovnet inn i sitt eget hjem i Austin, Texas.

Det kommer også fram i dødsattesten. I systemet skal han ha hatt en miks av ulike rusmidler, deriblant fentanyl og kokain.

Ifølge rapporten har rettsmedisineren konkludert med at dødsfallet var en ulykke.

Faren til Birk Ruud døde for nesten ett år siden, da Birk vant OL-gull i Kina følte han at faren var med han. Video: NRK Vis mer

Stor suksess

Den avdøde skuespilleren har medvirket i en rekke store serier, men det hele startet da han dukket opp i en episode av «ER» i 2001.

Han har også spilt i «NCIS», «The Closer» og «Without a Trace», blant flere. Nylig fikk han jobben som regissør i Michael Polishs film «Terror on the Prairie».

LES OGSÅ: Måtte på sykehus igjen: - Dramatisk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer