<strong>DØDE I JANUAR:</strong> Nick Gordon døde i januar, og var ekskjæresten til avdøde Bobbi Kristina Brown, dattera til Whitney Houston. Nå er dødsårsaken hans klar. Foto: NTB Scanpix
DØDE I JANUAR: Nick Gordon døde i januar, og var ekskjæresten til avdøde Bobbi Kristina Brown, dattera til Whitney Houston. Nå er dødsårsaken hans klar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nick Gordon:

Nå er dødsårsaken klar

Avdøde Bobbi Kristina Browns ekskjæreste døde i januar.

Publisert

I begynnelsen av januar i år ble det kjent at ekskjæresten til avdøde Bobbi Kristina Brown, Nick Gordon, hadde gått bort. Han ble 30 år gammel.

- Til tross for alle de utrolige utfordringene Nick møtte i løpet av de siste åra, kan jeg bekrefte at han jobbet hardt for å holde hodet oppe og holde seg edru, og at han virkelig ønsket seg et godt liv med familien mer enn noe annet, sa Gordons advokat Joe Habachy som representerte Nick Gordon da dødsfallet ble kjent.

Den gang ville ikke advokaten kommentere Gordons dødsårsak, og heller ikke hvor 30-åringen døde.

Nå - litt over en måned etter dødsfallet - kommer det fram i en obduksjonsrapport at 30-åringen ved et uhell døde av en heroinoverdose. Det skriver Sky News.

- Nick Gordon ble funnet bevisstløs på et Sheraton-hotell i Maitland, en forstad til Orlando i Florida 1. nyttårsdag, og ble senere erklært død på et sykehus i nærheten, kommer det fram i obduksjonsrapporten.

Holdt ansvarlig

Dødsfallet skjedde tre år etter at Gordon ble holdt ansvarlig for at ekskjæresten og avdøde Whitney Houstons datter, gikk bort.

Brown døde i 2015, etter å ha blitt funnet bevisstløs og med ansiktet ned i et badekar, i huset hun delte med Gordon. Hun havnet i koma, men døde seks måneder senere.

<strong>MOR OG DATTER:</strong> Bobbi Kristina Brown og moren Whitney Houston sammen i 2011. Foto: NTB Scanpix
MOR OG DATTER: Bobbi Kristina Brown og moren Whitney Houston sammen i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I ettertid havnet Gordon i politiets søkelys, men ble ikke tiltalt for noe straffbart. Gordon ble likevel beskyldt av Browns familie for å ha gitt henne en cocktail med ulike medikamenter før hun ble funnet død.

I 2016 valgte Browns pårørende å gå til sivilt søksmål mot Gordon, og han ble senere dømt av en domstol i Atlanta til å betale familien en oppreisning på 36 millioner dollar.

Samme år ble obduksjonsrapporten til Bobbi Kristina Brown offentliggjort. Der fremgikk det at dødsårsaken var en kombinasjon av drukning og diverse rusmidler.

Rettsmedisinerne ved Fulton County omtalte dødsfallet som uspesifisert, ettersom de var ute av stand til å avgjøre om hun døde som følge av en ulykke, selvmord eller drap.

Da det ble funnet skader på Browns kropp som trolig ble påført før badekar-hendelsen, innledet politiet etterforskning av ham uten resultat.

Vis mer

Ifølge CNN ble Gordon som 12-åring tatt imot med åpne armer av Whitney Houston, og han ble oppdratt sammen med Houstons datter.

Etter Houstons død i 2012 ble Brown og Gordon romantisk involvert og offentliggjorde forholdet sitt.

LES OGSÅ: «Bloggerne»-profil gjorde helomvending

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer