Juice Wrld:

Nå er døds­årsaken klar

Rapperen døde som følge av en opioid-overdose.

OVERDOSE: Rapperen Juice Wrld døde i begynnelsen av desember. Nå er dødsårsaken klar. Foto: NTB Scanpix
OVERDOSE: Rapperen Juice Wrld døde i begynnelsen av desember. Nå er dødsårsaken klar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av desember kom nyheten om at den amerikanske rapperen Jarad A. Higgins (21), kjent under artistnavnet Juice Wrld, er død.

Rapperen gikk bort etter å ha fått et anfall på flyplassen i Chicago, og kilder i politiet uttalte til New York Times at 21-åringen blødde fra munnen da helsepersonell ankom flyplassen.

Nå er stjernas dødsårsak klar. Det melder Sky News.

Fant våpen og narkotika

Ifølge Sky News har obduksjonen vist at rapperen døde som følge av en opioid-overdose. Medisinsk personell har bekreftet at han døde etter å ha fått kramper av smertestillende opioider, kort tid etter landing med sitt privatfly.

Ifølge politiet ble det funnet narkotika i rapperens fly, sammen med våpen og ammunisjon.

I en uttalelse sier de ansvarlige for den medisinske rapporten at dødsårsaken betegnes som en ulykke, og at den skjedde som følge av en forgiftning av legemidlene Oksykodon og Kodein, ifølge Sky News.

Holder minnemarkering

21-åringen skal fortsatt ha vært ved bevissthet da han ble hastet til sykehuset, men ble erklært død kort tid etter at de kom fram. Få dager i forveien hadde han feiret sin 21-årsdag.

I forbindelse med offentliggjøringen av dødsårsaken, har stjernas venner og familie delt et innlegg på hans Instagram-profil. Der takker de fansen for de varme ordene, og for at de er med på å holde minnene om ham i live, gjennom å høre og dele musikken hans.

Videre skriver de at det på et seinere tidspunkt også vil bli holdt en offentlig minnemarkering i Chicago, til ære for artisten.

21-åringen har drevet med musikk siden 2015, men slo for alvor gjennom i 2018, med låtene «All Girls Are the Same» og «Lucid Dreams».

Førstnevnte sang ble en hit etter at rapperen Lil Yachty medvirket i en remiks, og etter dette signerte Juice Wrld en millionkontrakt med plateselskapet Interscope Records.

BIANCA INGROSSO: Når du er så stor influenser som Bianca Ingrosso, oppstår det mange rykter. Det siste er at hun har ligget med rapperen Asap Rocky. Nå svarer hun på ryktene. Vis mer

LES OGSÅ: Tatt på fersken med ny mann

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer