LANGVARIG FORHOLD: Kim Porter og rapstjernen Sean «Diddy» Combs hadde et turbulent forhold fra de møttes i 1994 til de gikk hver til sitt i 2007. Her avbildet i 2005. Foto: NTB Scanpix
LANGVARIG FORHOLD: Kim Porter og rapstjernen Sean «Diddy» Combs hadde et turbulent forhold fra de møttes i 1994 til de gikk hver til sitt i 2007. Her avbildet i 2005. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kim Porter:

Nå er dødsårsaken klar

Sean «Diddy» Combs ekskjæreste døde i november.

Publisert

I midten av november ble den amerikanske skuespilleren og modellen Kim Porter, kanskje mest kjent for sitt turbulente forhold med rapperen P. Diddy (49), funnet livløs i sitt eget hjem.

- Jeg kan dessverre bekrefte at Kim Porter har gått bort. Jeg ber om at familien får fred i denne perioden, uttalte en talsperson overfor CNN den gang.

En obduksjon ble utført av Porter dagen etter at hun ble funnet død, bare 47 år gammel, men dødsårsaken har til nå stått som «utsatt» grunnet en etterforskning.

Lørdag skriver imidlertid The Blast at dødsårsaken er klar. Porter døde som følge av en lungebetennelse som hadde spredd seg til alle kamrene i lungene.

Rettsmedisinere har rapportert Porters død som «naturlig».

DØD: 15. november 2018 ble Kim Porter funnet død i sitt eget hjem. Hun er kanskje best kjent som ekskjæresten til rapperen P. Diddy. Her i 2004. Foto: NTB Scanpix
DØD: 15. november 2018 ble Kim Porter funnet død i sitt eget hjem. Hun er kanskje best kjent som ekskjæresten til rapperen P. Diddy. Her i 2004. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Influensasymptomer

12. november, bare tre dager før 47-åringen ble funnet livløs, skal en lege ha kommet på hjemmebesøk etter at Porter opplevde influensa-lignende symptomer.

Ifølge dokumenter The Blast har fått innsyn i, opplyste Porter til legen at hun var tett i nesen, svett, sår i halsen og hadde vondt i kroppen. Hun hadde høy feber, og skal ha oppdaget blod ved hosting. Hun fikk resept på antibiotika fra legen, og rapporten viser at Porter ikke hadde narkotika eller alkohol i blodet.

Etterlot seg fire barn

Porter og P. Diddy, hvis egentlige navn er Sean Combs, var sammen i over et tiår. Duoen møtte hverandre for første gang i 1994, og var av og på i mange år.

I 2007 gikk de hver til sitt. I løpet av forholdet fikk de tre barn. Tvillingjentene D'Lia Star og Jessie James (11) kom til verden i 2006, mens sønnen Christian Casey (20) meldte sin ankomst allerede i 1998. I tillegg har Porter sønnen Quincy (27) fra et tidligere forhold.

Da hun og rapstjerna gikk hver til sitt, skal hun ha kjøpt en gedigen luksusleilighet til seg selv og barna i Los Angeles.

I SORG: Porter og Combs hadde begge barn fra tidligere forhold, og fikk tre sammen. Paret var sammen fra 1994 til 2007. Foto: NTB scanpix
I SORG: Porter og Combs hadde begge barn fra tidligere forhold, og fikk tre sammen. Paret var sammen fra 1994 til 2007. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hun var i sin tid nokså suksessrik som modell og skuespiller. Variety har tidligere skrevet at hun prydet forsiden av både Runway og Essence, samtidig som hun var med i serier som «Law & Order» og «Wicked Wicked Games».

- Vi var mer enn bestevenner

Noen dager etter Porters dødsfall kom rapperen med en rørende hyllest til ekskjæresten på Twitter og Instagram.

- De siste tre dagene har jeg prøvd å våkne opp fra dette marerittet. Men det har jeg ikke klart. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre uten deg, baby. Jeg savner deg så mye. I dag skal jeg hylle deg. Jeg skal prøve å finne ord for å forklare vårt uforklarlige forhold, skrev Combs.

Innlegget inneholdt også en video av ham selv sammen med Porter hvor de poserer sammen under en fotoseanse for Essence Magazine.

- Vi var mer enn bestevenner. Vi var mer enn sjelevenner, skrev han på Twitter.

LES OGSÅ: - Lever med konstant selvhat og panikkangst

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer