DØDE: Artist Mac Miller ble bare 26 år gammel. Frem til mai i år var han kjæreste med popstjernen Ariana Grande. Foto: NTB Scanpix
DØDE: Artist Mac Miller ble bare 26 år gammel. Frem til mai i år var han kjæreste med popstjernen Ariana Grande. Foto: NTB ScanpixVis mer

Mac Miller:

Nå er dødsårsaken klar

- Artisten døde ved et uhell av en overdose Fentanyl, kokain og alkohol.

Fredag 7. september kom sjokkbeskjeden om at den amerikanske rapperen Mac Miller (26) var død. Han ble funnet i sitt eget hjem i Studio City i Los Angeles rundt klokka 12 lokal tid.

Nå, to måneder etter tragedien, er dødsårsaken klar.

Artisten døde ved et uhell av en overdose Fentanyl, et stoff som tilhører opioid-familien, kokain og alkohol, bekrefter The Los Angeles County Department of Medical Examiner-Coroner mandag til People.com.

Ifølge nettstedet var obduksjonen fullført tre dager etter Millers død, og familien gravla ham deretter i hjembyen hans Pittsburgh, ifølge talspersonen til Los Angeles County's coroner, Sarah Ardalani.

Eks-kjæresten til Ariana Grande

Den rettsmedisinske rapporten avslører at Miller ble funnet på sengen, «knelende med fjeset hvilende på knærne», av assistenten sin. Etter å ha ringt 911 flyttet assistenten Miller til gulvet hvor han utførte hjerte- og lungeredning frem til ambulansepersonell ankom stedet og erklærte rapperen død, ifølge People.com.

Assistenten skal senere ha fortalt myndighetene at Miller «slet med å holde seg edru og at da han først «skled ut» inntok han store mengder». Han la også til at musikeren hadde «sklidd ut en rekke ganger» den siste perioden, sist tre dager før han døde, skriver nettstedet videre.

Saken fortsetter nedenfor.

For nordmenn flest var Mac Miller kanskje best kjent som den populære artisten Ariana Grandes (25) ekskjæreste. Paret var sammen i to år, før de gjorde det slutt tidligere i år.

Kort tid etter at dødsbudskapet ble kjent i september, la Grande ut et bilde av eksen på en gressplen som en hyllest. Og en uke etter dødsfallet, skrev hun åpent om tapet av ham i en post på Instagram.

- Kunne ikke fikse dette

Tilhørende en video av Miller som synger, beskrev Ariana hvor vanskelig og uvirkelig den siste uken hadde vært for henne.

«Jeg elsket deg fra dagen jeg møtte deg da jeg var 19, og det vil jeg alltid. Jeg kan ikke tro at du ikke er her mer. Jeg klarer ikke å forstå det. Vi snakket om dette. Så mange ganger. Jeg er så sint. Jeg er så trist at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg», delte hun i det åpenhjertige innlegget, og fortsatte:

«Du var min kjæreste venn. Veldig lenge. Over alt annet. Jeg er så lei meg for at jeg ikke kunne fikse dette eller ta smertene vekk. Jeg ville det virkelig. Den snilleste, søteste sjelen med demoner han aldri fortjente. Jeg håper du har det fint nå. Hvil».

Miller, som solgte ut arenaer verden over og ved flere anledninger gjestet Norge, betydde mye for mange. Hans ærlige tekster om rusproblemer og kjærlighet traff millioner av mennesker verden over helt siden debuten «Blue Slide Park» i 2011.

Tekstene er inspirert av hans eget liv. Selv om millionene rullet inn kort tid etter debuten og livet forandret seg betraktelig, var ikke alltid livet like enkelt for rapperen. Overskrifter om arrestasjoner, feilslåtte forhold og rusproblemer preget ham hele veien, helt til siste slutt.

LES OGSÅ: Demi Lovato observert med ny flørt etter rehab

Ble foreldre for første gang

Ble foreldre for første gang

- Det er bare ikke passende

- Det er bare ikke passende

Ga fra seg førerkortet. Nå er prinsen tilbake bak rattet

Ga fra seg førerkortet. Nå er prinsen tilbake bak rattet

Bli med hjem til Victoria og Daniel

Bli med hjem til Victoria og Daniel

- Det var ingenting igjen av forholdet

- Det var ingenting igjen av forholdet

Nå er de gift!

Nå er de gift!

På innsiden av sex-kulten

På innsiden av sex-kulten

Slik ser han ikke ut lenger

Slik ser han ikke ut lenger

Vil amme datteren på ubestemt tid

Vil amme datteren på ubestemt tid

Bekrefter brudd

Bekrefter brudd

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Emilie ble millionær: - Trodde jeg skulle besvime!

Annonsørinnholdfra NORSK TIPPING

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder

Ellos rabattkoderLensway rabattkoderApollo rabattkoderRoom21 rabattkoderSportamore rabattkoder
Postadresse
Boks 1184 Sentrum, 0107 Oslo
Besøksadresse
Karvesvingen 1, 0579 Oslo
Sentralbord
21 30 10 00
Ansvarlig redaktør
Ulf André Andersen
Redaktør seher.no
Jonas Jørstad
Utgiverselskap
Aller Media AS
Powered by
Labrador CMS
Tips oss på sms 2255