TRAGISK: Denne uken ble dødsårsaken til skuespiller Misty Upham kjent. 32-åringen døde brått i starten av oktober, trolig av et fall ned i en skjult skogsravine. Her er hun på «August: Osage County»-premieren i Los Angeles for ett år siden. Foto: Stella Pictures
TRAGISK: Denne uken ble dødsårsaken til skuespiller Misty Upham kjent. 32-åringen døde brått i starten av oktober, trolig av et fall ned i en skjult skogsravine. Her er hun på «August: Osage County»-premieren i Los Angeles for ett år siden. Foto: Stella PicturesVis mer

Nå er dødsårsaken klar

Faren hennes hadde rett om hvordan skuespiller Misty Upham døde.

SEOGHØR.NO: I midten av oktober ble den amerikansk-indianske skuespilleren Misty Upham (32) funnet død i Auburn utenfor Seattle, etter å ha vært savnet i over en uke.

«August: Osage County»-skuespillerens dødsårsak er nå blitt fastslått, melder Huffington Post.

En rettsmedisiner i Seattle-området sier at Upham døde av fall- eller slagskader mot hodet og overkroppen. Akkurat hvordan hun døde, har King Countys rettsmedisinske kontor ikke fastslått foreløpig.

Upham, som spilte i blant annet «Frozen River» og Jennifer Anistons kommende dramafilm «Cake», skal ha dødd samme dag som familien hennes fortalte politiet at hun var suicidal. Dagen etter ble hun meldt savnet av familien, skriver Huffington Post.

BLANT STJERNENE: Misty Upham sammen med (f.v) «August: Osage County»-kollegene Julianne Nicholson, Chris Cooper, Margo Martindale Juliette Lewis og Dermot Mulroney på Hollywood Film Awards i oktober 2013. Foto: REX/All Over Press
BLANT STJERNENE: Misty Upham sammen med (f.v) «August: Osage County»-kollegene Julianne Nicholson, Chris Cooper, Margo Martindale Juliette Lewis og Dermot Mulroney på Hollywood Film Awards i oktober 2013. Foto: REX/All Over Press Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Misty Upham ble funnet død i en ravine i Auburn-skogen, da venner og familiemedlemmer som var ute og lette etter henne. Politiet skal nemlig ha vært lite samarbeidsvillige i søket etter henne.

Det lokale politiet i Auburn tror at skuespillerens skader ble forårsaket av et fall. Det finnes ingen tegn på at hun har vært utsatt for en kriminell handling, på tross av at hendelsesforløpet er noe uavklart.

Dermed ser det ut til at Mistys egen far, Charles Upham, kan ha hatt rett i sin teori om hvordan datteren døde.

Charles Upham avviste nemlig spekulasjoner om at datteren hadde tatt sitt eget liv, og skrev på Facebook-siden hennes at han trodde hun heller hadde falt i døden:

- Det er et skjult stup i området, som det er nesten umulig å se før det er for sent. Hun så ganske enkelt ikke kanten, skrev han i slutten av oktober.

LES OGSÅ: Ble gjenforent med «Dr. Quinn»