ONE BIG HAPPY FAMILY?: Dette bildet ble tatt to uker etter den berømte heis-hendelsen - og her smiler Beyoncé, Jay Z og Solange for kamera. Side om side med mamma Tina Knowles. Foto: NTB Scanpix
ONE BIG HAPPY FAMILY?: Dette bildet ble tatt to uker etter den berømte heis-hendelsen - og her smiler Beyoncé, Jay Z og Solange for kamera. Side om side med mamma Tina Knowles. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Nå er det to år siden Solange klikka på Jay Z i heisen

... og hendelsen er mer aktuell enn noen gang. Se video i saken!

Publisert

SEOGHØR.NO: Helt siden Beyoncé (34) slapp sitt sjette studioalbum - «Lemonade» - som en overraskelse til fansen i slutten av april, har bruddryktene rundt henne og ektemannen Jay Z (46) igjen tatt av.

I mange av låtene ymter hun frempå at «noen» har vært utro - og man kan lett tolke det som at det er ektemannen Jay Z hun faktisk hentyder til. I låten «Sorry» synger skjønnheten om en utro ektemann som ikke kommer hjem før sent om natten, og uttaler at hun angrer på at hun valgte å gifte seg:

«Looking at my watch, he shoulda been home. Today I regret the night I put that ring on», er et kort utdrag fra den ærlige sangteksten.

Skal ha vært utro med klesdesigner

Vi har videoklippet av Beyoncés lillesøster Solange (29) som går løs på Jay Z i heisen etter MET-gallaen friskt i minne - og 5. mai var det faktisk to år siden hendelsen - og dermed også to år siden vi benket oss foran macene våre og smarttelefonene våre for å se det nå verdensberømte videoklippet på repeat. 

Se klippet under: 

Ryktene vil ha det til at Solange klikket på Jay Z på grunn av utro-ryktene med designeren Rachel Roy (42) som på den tiden var brennhete - og som i dag er like aktuelle. 

Selv om hverken Beyoncé eller Jay Z har kommentert sangtekstene eller ryktene, er fansen overbevist om at det nye albumet er Beyoncés måte å annonsere en kommende skilsmisse.

«Tips: Ikke vær utro mot Beyoncé. Hun kommer ikke til å skille seg fra deg, men lage et helt album om det, sende det på HBO og få alle til å hate deg», skrev en Twitter-bruker ifølge Inquisitr. 

«Beyoncé slapp nettopp den mest feilfrie skilsmisseannonseringen noensinne, og jeg er helt satt ut», skrev en annen Twitter-bruker. 

SØSTRENE SISTERS: Beyoncé lot ektemannen være hjemme, og hygget seg med lillesøsteren Solange under årets MET-galla - to år etter at de skapte furore i heisen under samme fest. Foto: NTB Scanpix
SØSTRENE SISTERS: Beyoncé lot ektemannen være hjemme, og hygget seg med lillesøsteren Solange under årets MET-galla - to år etter at de skapte furore i heisen under samme fest. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Jay Z droppet årets MET-galla

Tidligere denne uken ble det superpopulære arrangementet MET-gallaen på nytt arrangert i New York, og Beyoncé var på plass - UTEN ektemannen - men sammen med lillesøsteren Solange. 

Mon tro om Jay Z backet unna da han hørte at søstrene Knowles skulle kaste glans over eventet sammen - for han har nok episoden fra heisen like friskt i minnet som oss..

LES OGSÅ: Se hvilken superkjendis som satt barnevakt for Blue Ivy

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer