- Nå er det spøkelser her!

Lilli Bendriss fra «Åndenes Makt» ble rammet av uforklarlige hendelser da hun skulle prøve seg på «Master Chef»-kjøkkenet. Se video!

Publisert
KONTAKT MED DET OVERNATURLIGE: Lilli Bendris fikk en uventet start på «Master Chef»-innspillingen Foto: TV3
KONTAKT MED DET OVERNATURLIGE: Lilli Bendris fikk en uventet start på «Master Chef»-innspillingen Foto: TV3 Vis mer

SEOGHØR.NO: Klarsynte Lilli Bendriss (66) har i flere sesonger hevdet å få kontakt med overnaturlige fenomener i TVNorge-programmet «Åndenes Makt».

Men også når Lilli i ukens mandagens epsiode av kokke-konkurransen «Master Chef» måler krefter mot Henrik Thodesen, Jannecke Weden, Storm Pedersen, Fam Irvoll og Assad Siddique, opplever hun nærkontakt med det hun mener må være et spøkelse.

Komfyren svikter

KLARSYNTE: Lille Bendriss, Lena Ranehag og Gro Helen Tørum er alle klarsynte, og med i programmet "Åndenes makt" på TVNorge. Her med programleder Tom Strømnæss. Foto: TVNorge
KLARSYNTE: Lille Bendriss, Lena Ranehag og Gro Helen Tørum er alle klarsynte, og med i programmet "Åndenes makt" på TVNorge. Her med programleder Tom Strømnæss. Foto: TVNorge Vis mer

Når Lilli prøver å benytte seg av stekeplatene på komfyren, svikter de nemlig flere ganger.

- Hva skjer nå? Nå skjer det noe magi her, fordi i det jeg sier det, stopper alt å fungere. Nå står alt og blinker, sier hun til kamera.

Lilli sier hun ofte opplever at elektriske ting slutter å virke når hun kommer i kontakt med dem.

- På «Åndenes Makt» er det vanlig foretredelse at det går litt galt med batteri og det elektriske, så man kan undres om hadde selskap i dag. Det skjer alltid noe med det elektriske rundt meg.

Saken fortsetter under bildet.


Lili er fullt klar over at mange er skeptiske til om hun virkelig er klarsynt.

Til Seoghør.no har hun tidligere fortalt at hun flere ganger har opplevd å bli møtt med kraftig hets på forskjellige nettsider.

- Det er trist at noen ikke har bedre ting å ta seg til enn å bruke tiden på å skrive sånne innlegg på nettet. Men jeg prøver å ikke la det gå inn på meg. Jeg har ikke bruk for en sånn negativ energi.

- Heldigvis får jeg stort sett bare positive tilbakemeldinger fra mennesker som takker meg for den jobben jeg gjør. Det er mange som er takknemlige for at de har fått det mer fredfylt hjemme hos seg selv etter at jeg har hjulpet dem.

«Master Chef» ser du på TV3 mandag til torsdag kl 19.30.

LES OGSÅ: - Jeg prøver å ignorere hetsen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer