«The Hills: New Beginnings»:

Nå er det slutt

Det blir ingen tredje sesong av «The Hills»-oppfølgeren.

SLUTT: MTV bekrefter at det ikke kommer flere sesonger av «The Hills»-oppfølgeren. Foto: Todd Williamson/REX/NTB
SLUTT: MTV bekrefter at det ikke kommer flere sesonger av «The Hills»-oppfølgeren. Foto: Todd Williamson/REX/NTB Vis mer
Publisert

Da oppfølgeren «The Hills: New Beginnings» hadde premiere i 2019, var det gått nesten et tiår etter «The Hills»' kontroversielle siste episode som ble sendt i juli 2010.

Den opprinnelige serien fulgte tenåringsjenter i Los Angeles som prøvde å finne ut av livets store og små spørsmål. Man ble introdusert for blant annet Lauren Conrad (35), Heidi Montag (35), Audrina Patridge (36) og Whitney Port (36).

COMEBACK: Det var duket for en ny sesong av «The Hills: New Beginnings», og Kristin Cavallari gjorde comeback. Video: MTV Vis mer

Serien fikk imidlertid flere ganger kritikk for å ikke avsløre om gjengen spilte etter manus eller om den var dokumentarisk.

I løpet av seks sesonger av «The Hills» hadde serien nærmere 15 hovedpersoner. Drama, festing, plastisk kirurgi og guttetrøbbel var bare noe av det den bød på. Og det falt i god smak.

I såpass god smak at kanalen så seg nødt til å gjenopplive den ikoniske MTV-serien.

TUNGT: Stephanie Pratt, kjent fra den amerikanske dokusåpen «The Hills», har tidligere slitt med avhengighet. Video: Viafree. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Oppfølgeren ble imidlertid ikke like populær. Etter bare to sesonger bekrefter nå MTV at det ikke vil bli en tredje. Det melder People.

I oppfølgeren fikk seerne gjensyn med flere fra den originale rollebesetningen, deriblant Brody Jenner (38), Spencer Pratt (38), Montag og Port.

I tillegg medvirket også et par nye fjes, som Brandon Thomas Lee (25), som er Pamela Anderson (54) og Tommy Lees (59) sønn, og Jenners ekskone, Kaitlynn Carter (33).

Mischa Barton (35) og Stephanie Pratt (35) dukket opp i sesong en av showet, men kom imidlertid ikke tilbake neste sesong.

THE HILLS: Stephanie Pratt og Spencer Pratt er søsken, og har ikke snakket sammen på nesten ti år. Når de endelig møtes, blir det høy temperatur. Video: Viafree Vis mer

LES OGSÅ: - Jeg er ikke bikkja di

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer