Herman Flesvig:

Nå er det slutt

Om noen uker har andre sesong av NRK-serien «Førstegangstjenesten» premiere, men etter det er det slutt.

NY SESONG: Det er klart for andre og siste sesong i Førstegangstjenesten. Video: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Om noen få uker er det premiere på sesong to av «Førstegangstjenesten». Dette blir imidlertid den siste sesongen av NRK-serien.

Overfor NRK forlarer komiker og TV-profil Herman Flesvig (29) at årsaken bak seriens slutt er at «nå er leken god».

- Så nå blir det å utvikle seg og prøve seg på nye ting, sier han.

Siden «Førstegangstjenesten» ble vist på skjermen for første gang har den satt flere seerrekorder, og opparbeidet seg en stor fanskare. I serien får seerne et humoristisk blikk på livet i førstegangstjeneste, med karakterer som Ahre-Ketil, Tanja-Laila, Preben og Ola Halvorsen i front.

PRISVINNENDE: Herman Flesvig – tar i mot prisen for beste humorprogram for NRK-serien «Førstegangstjenesten» Foto: Espen Solli/TV 2
PRISVINNENDE: Herman Flesvig – tar i mot prisen for beste humorprogram for NRK-serien «Førstegangstjenesten» Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer

«Skam»-stjerne

I går fikk man se nye bilder og klipp fra sesong to, og der dukket blant annet «SKAM»-stjernen Josefine Pettersen (25) opp. Hun skal nemlig spille mot Flesvig i den andre sesongen av «Førstegangstjenesten.»

- Det å få profesjonelle folk på settet er alltid skummelt, for de blir en del galskap av galskapen. Men hun gjorde en formidabel jobb, sa Herman Flesvig til NRK onsdag.

Redaksjonssjef i NRK, Christina Rezk Resa, kunne i april avsløre overfor Dagbladet at den nye sesongen vil by på både overraskelser og mye action.

- Vi er mer ute i felt og gjør store scener med enda mer og større maskineri, sa hun.

SKUMMELT: Herman Flesvig vant Wenche Foss' ærespris og forteller om hvordan det er å være et forbilde. Reporter: Anniken Aronsen Video: Steffen Pettersen Vis mer

Stor suksess

«Førstegangstjenesten» har hatt et snittseertall på langt over millionen og enkelte av episodene er sett flere millioner ganger. Innspillingen av seersuksessen startet i mai, og andre og siste sesong har premiere om et par uker - fredag 12. november.

Dagen før premieren, torsdag 11. november blir det førpremiere i Norges største kinosal, Colosseum, skriver NRK.

Der skal det være rød løper og stor kjendisfaktor, og ikke minst kommer sjefen selv, Herman Flesvig. Dette er først og fremst en førpremiere for fansen.

FORHOLDET: Herman Flesvig vant gullrute for «Førstegangstjenesten», og da vi snakket med han i etterkant lurte vi inn et spørsmål om forholdet. Video: Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: Avslører detaljer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer