«X-Factor»

Nå er det slutt

Etter 17 år og 445 episoder bekrefter produksjonsselskapet ITV at de ikke har planer om flere sesonger av «X-Factor» i Storbritannia.

FERDIG: Etter 17 år er det foreløpig satt en slutt for «X-Factor» i Storbritannia. Fra venstre: Robbie Williams, Ayda Williams, Simon Cowell og Louis Tomlinson som satt i dommerpanelet i 2018. Foto: James Shaw/REX/NTB
FERDIG: Etter 17 år er det foreløpig satt en slutt for «X-Factor» i Storbritannia. Fra venstre: Robbie Williams, Ayda Williams, Simon Cowell og Louis Tomlinson som satt i dommerpanelet i 2018. Foto: James Shaw/REX/NTB Vis mer
Publisert

Det melder BBC.

Den siste sesongen av programmet ble sendt i 2018. Tidligere har «X-Factor» vært et av de største programmene i Storbritannia. De siste årene har seertallene sunket, og nå bekrefter tv-kanalen ITV at de ikke har planer om flere sesonger.

I en uttalelse sier kanalen:

- Det er ingen foreløpige planer for neste sesong av «X-Factor» på dette tidspunktet.

- Simon bestemmer

I februar 2020 ble «X-Factor» satt på pause. Den gang var planen at programmet skulle returnere i 2021. Bare noen få måneder seinere uttalte direktøren for ITV at det likevel ikke var sikkert. Simon Cowell skulle ta avgjørelsen.

- Simon bestemmer mer enn oss. Hvis han vil ha det kommer det tilbake. Vi håper å kunne være en del av det, sa direktøren Kevin Lygo, ifølge BT.

Cowells produksjonsselskap Syco Entertainment er medprodusent i programmet. Det er foreløpig ikke kjent om Cowell sto bak beslutningen om å droppe programmet.

Showet har gjennom flere år oppfostret flere kjente artister, deriblant One Direction, Leona Lewis og Little Mix.

I SINNE: Tidligere Spice Girls-stjerne Mel B. har vært dommer på TV-showet «America's got talent» i fem sesonger. Da meddommer Simon Cowell sa en vits på hennes bekostning, så hun rødt. Video: NBC/Fremantle Media via CNN Vis mer

Simon Cowell er ikke ferdig med TV, selv om «X-Factor» ikke skal fortsette. Han skal fortsette med «America´s Got Talent» og «Britain's Got Talent». Cowell skal også være med i dommerpanelet i det nye gameshowet «Walk The Line», skriver Forbes.

LES OGSÅ: Dette angrer Anna Anka på

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer