«Keeping Up With The Kardashians»:

Nå er det slutt

Siste sesong av «Keeping Up With The Kardashians» kommer i 2021.

«DRITTKJERRING»: Kourtney og Kim Kardashian flyr på hverandre i sesongens første episode av «Keeping Up with the Kardashians». Video: Hayu, sendes på TV 2 Sumo Vis mer
Publisert

Etter 14 år, 20 sesonger og hundrevis av episoder er det snart slutt for «Keeping Up With The Kardashians». Siste sesong av serien vil gå på lufta i 2021.

Det melder en av hovedpersonene i serien, Kim Kardashian, selv på Instagram.

- Til alle våre fans. Det er med tungt hjerte at vi har tatt den vanskelige beslutningen om å si farvel til «Keeping Up With The Kardashians», skriver hun sent tirsdag kveld norsk tid.

- Vi er mer enn takknemlig for alle som har fulgt oss disse åra, gjennom gode tider og tunge tider, glede, tårer, mange forhold og barn. Vi vil alltid sette pris på de flotte minnene og utallige personene vi har møtt på veien, skriver hun videre.

FAVORITTER: Opp gjennom årene har fansen latt seg bergta av Kourtney, Khloé og Kim Kardashian. Nå varsler sistnevnte at TV-eventyret er over. Her fotografert i 2011. Foto: NTB Scanpix
FAVORITTER: Opp gjennom årene har fansen latt seg bergta av Kourtney, Khloé og Kim Kardashian. Nå varsler sistnevnte at TV-eventyret er over. Her fotografert i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Uten «Keeping Up With The Kardashians» ville jeg ikke vært der jeg er i dag. Jeg er så utrolig takknemlig overfor alle som har sett på og støttet meg og familien min de siste 14 åra. Denne serien har gjort oss til de vi er, og jeg vil for alltid stå i gjeld til alle som har spilt en rolle i å skape våre karrierer, og forandret vårt liv for alltid.

ERTEKROK: Kendall lager humor på søsterens bekostning i sesongavslutningen av «Keeping up with the Kardashians». Vis mer

- Emosjonell

Også Khloé Kardashian melder at det er slutt.

- Jeg er for emosjonell for å uttrykke meg akkurat nå. Forandringer er vanskelig, men noe man også trenger noen ganger, skriver hun på Instagram.

Kourtney Kardashian skriver på sin side at hun må samle tankene sin, og uttale seg ved en senere anledning.

COMEBACK: Vi får et trivelig gjensyn med Kardashian-klanens eneste bror, Rob, i den siste episoden av «Keeping up with the Kardashians». Video: Rød Løper/TV 2 Sumo. Vis mer

To sesonger til

TV-serien, som ble lansert i 2007, handler om livet til mamma Kris Jenner og barna Kourtney Kardashian, Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Rob Kardashian, Kendall Jenner og Kylie Jenner.

I tidligere sesonger har det vært tydelig at det har vært en konflikt innad i familien om å brette ut familiens privatliv på skjermen.

Spesielt har Kim og Khloé Kardashian pratet ut på skjermen om Kourtneys rolle i serien, som blant annet kulminerte i en krangel du kan se i videoen øverst i saken.

Den nye sesongen av«Keeping up with the Kardashians» starter 17. september, mens den siste sesongen blir sendt neste år.

LES OGSÅ: - Mer enn bare venner?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer