VRAKET: Lewis Hamilton skal ha følt seg så presset til å fri at han isteden vraket Pussycat Dolls-vokalist Nicole Scherzinger. Foto: All Over Press
VRAKET: Lewis Hamilton skal ha følt seg så presset til å fri at han isteden vraket Pussycat Dolls-vokalist Nicole Scherzinger. Foto: All Over PressVis mer

- Nå er det slutt

Pussycat Dolls-Nicoles bryllupsdrøm gikk i knas.

SEHER.NO: Fire måneder etter at Pussycat Dolls-vokalisten Nicole Scherzinger (31) innrømmet at hun håpet på en sommerforlovelse med Formel 1-stjernen Lewis Hamilton (24), har bryllupsdrømmen gått i knas.

Ifølge Sunday Mirror skal Lewis for ti dager siden ha fortalt sin vakre popkjæreste at han ikke er klar for å binde seg - og deretter dumpet henne.

- Lewis var bestemt på at det måtte avsluttes. Han følte seg presset til å ta forholdet et skritt videre og han hadde ikke lyst til å forlove seg, gifte seg eller tenke på å få barn, sier en kilde nær paret til avisa.

Vrakingen - og den påfølgende beskjeden om at en gjenforening er utelukket - skal ha slått ned som en bombe hos Nicole Scherzinger.

- Hun er lamslått. Hun så for seg å være sammen med Lewis i lang tid og er sjokkert over at ting har skjedd så brått. Hun har det veldig tøft og har tatt seg helt fri i to uker, sier kilden til Sunday Mirror.

De siste månedene har Scherzinger - som flere ganger er kåret til en av verdens mest sexy kvinner - fulgt Lewis verden rundt på Formel 1 -løp, og ikke lagt skjul på at hun håpet på å stifte familie med ham.

Men Lewis - som er sju år yngre enn Nicole - har ingen planer om å roe ned på sitt omflakkende liv.

- Han er ung, de tilbringer mye tid fra hverandre, og han er ikke klar for å forlate ungdomslivet for å tilbringe evigheten med Nicole, sier kilden til Sunday Mirror.

Paret har foreløpig ikke kommentert brudd-påstandene.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: