OVER OG UT: Ifølge x17online skal forholdet mellom Lindsay og Samantha være over for godt. Foto: All Over Press
OVER OG UT: Ifølge x17online skal forholdet mellom Lindsay og Samantha være over for godt. Foto: All Over PressVis mer

- Nå er det slutt

Lindsay og av-og-på kjæresten har gjort det slutt én gang for alle...

SEHER.NO: Partyløven Lindsay Lohan (23) har vært mye i medias søkelys de siste ukene, etter at det dukket opp flere sjokkerende bilder av henne hvor hun virket ruset.

Lohan har ikke hatt hellet på sin side i det siste, og skuespillerinnen har blant annet slitt med å få jobber, og denne uken ble det også kjent at hun har blitt droppet av plateselskapet sitt.

Nå har det også blitt slutt med av-og-på kjæresten og DJ'en Samantha Ronson (32), skriver x17online.

- Lindsay og Sam gjorde det definitivt slutt tidligere denne uken. Det er slutt på ordentlig denne gangen. Og det er fordi begge bestemte seg for at det ikke fungerte, forteller en kilde nær paret til x17online.

De to turtelduene har vært nære venner i flere år, men det var først i i fjor at ryktene om en romanse for alvor skjøt fart. I april ble det slutt mellom paret, men de fant senere tilbake til hverandre igjen.

Denne uken skrev amerikansk kjendispresse at 23-åringen skal ha funnet tonen med den mannlige modellen Petey Wright, men onsdag avkreftet stjernen selv påstanden på sin personlige Twitter-side.

"Selv om jeg henger med en gutt, betyr ikke det at han er kjæresten min. Kan vi ikke ha venner? Grrrrr :) Ha en fin dag alle sammen" lød beskjeden til fansen.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Hva har skjedd med Lindsay?