JUBILERER: Tirsdag sender TV 2 episode nummer 2000-  og Sossen Krohg skal feire Astrid Anker Hansens 100-årsdag.  Foto: Maren Synnevåg / Seher.no
JUBILERER: Tirsdag sender TV 2 episode nummer 2000- og Sossen Krohg skal feire Astrid Anker Hansens 100-årsdag. Foto: Maren Synnevåg / Seher.no Vis mer

Nå er det slutt

Kanskje jeg kommer tilbake som spøkelse, sier Sossen Krohg.

SEHER.NO: Skuespiller Sossen Krohg (86) har i 12 år spilt familieoverhodet Astrid Anker-Hansen i "Hotel Cæsar".

Og hun blir også midtpunktet i tirsdagens episode nummer 2000. Temaet for jubilemusepisode er feiringen av 100-års dagen til Astrid Anker-Hansen.

- Astrid har blitt en del av meg selv gjennom alle disse årene, og jeg har elsket å spille henne. Hun er jo en tyrann, sier Sossen Krohg til Seher.no når vi treffer henne på jubilumsfesten på Ballroom i Oslo.

Kontrakt bare til sommeren
Skuespilleren holder forsatt koken og er blitt en mester i å kjøre rullestol. Men til sommeren går kontrakten hennes med TV 2 ut. Da er det slutt.

- Jeg hadde jo aldri trodd at de ville ha meg med så lenge som de har gjort. Kanskje jeg kommer tilbake som spøkelse, sier hun og smiler.

Hun tør ikke spå hvor lenge "Hotel Cæsar" kan fortsette på TV-skjermen.

- Det har jeg ikke tenkt på. Men jeg håper jo at de er klare for enda flere episoder, smiler hun.

Helt stuerent
Produsent Tom Sterri sier at det er ikke usannsynlig at serien får 2000 nye episoder.

- Episode 2000 er en av de største begivenhetene i Cæsars historie, og dersom vi greier å holde på alle de dyktige skuespillerene kan vi godt greie å lage 2000 til, sier en sprudlende Tom Sterri til Seher.no.

Han er stolt av å produsere en serie som nå er inne i sitt 12. innspillingsår.

- Nå er det blitt helt stuerent for skuespillere å spille i Hotel Cæsar, mens det i 1998 skapte stor debatt. Nå er det slik at Nasjonalteaterets dyktigste skuespillere ringer meg , og ikke omvendt, sier han til Seher.no.

Episode nummer 2000 av Hotel Cæsar sendes på TV 2 tirsdag klokken 19.30.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Kim har gjort susen