SLUTT: Halle Berry og modellsamboeren Gabriel Aubry går fra hverandre etter nesten fire år sammen. Datteren Nahla (2) har de foreløpig delt omsorgsrett for. Foto: Stella Pictures
SLUTT: Halle Berry og modellsamboeren Gabriel Aubry går fra hverandre etter nesten fire år sammen. Datteren Nahla (2) har de foreløpig delt omsorgsrett for. Foto: Stella PicturesVis mer

- Nå er det slutt

Superparet overrasket Hollywood.

SEHER.NO:  Halle Berry (43) og modellsamboeren Gabriel Aubry (34) går fra hverandre etter nesten fire år sammen. Bruddet skal ha kommet som en følge av at forholdet deres ble tynget av den store aldersforskjellen, på hele ni år.
 
- Gabriel følte at forholdet ikke fungerte lengre. Da de først ble sammen tenkte han ikke over at det faktisk var ni år mellom dem. Hun var den vakreste kvinnen han noen gang hadde sett, og han var virkelig forelsket. Men ettersom tiden gikk følte han mer og mer på alderforskjellen, sier en kilde nær paret til RadarOnline.
 
Ifølge TMZ, som innehar dokumenter som bekrefter at samboerskapet er avsluttet, skal paret ha utarbeidet en midlertidig omsorgsavtale for deres lille datter Nahla (2). Men det finnes foreløpig ingen langsiktig omsorgs- eller eiendomsrettavtale.

Forholdet skal ha skurret over lang tid - de har ikke vist seg sammen på den røde løperen siden oktober i fjor. Det hevdes også at Gabriel har fått øynene opp for andre enn den prisbelønte filmstjernen - som har tronet listen over flere «verdens vakreste kvinne»-kåringer.

- Gabriel har den siste tiden startet å legge merke til andre kvinner, og bli tiltrukket av andre kvinner. Derfor følte han at det ikke var riktig å være sammen med Halle på feil permisser, avslører kilden.

Selv om Gabriel har fått øynene opp for andre kvinner, skal det ikke ha vært noen utroskap inne i bildet. Paret skilles nå som venner - men Berry skal ha tatt bruddet ganske hardt.

- Det blir en vennskapelig skilsmisse. Han er ikke ute etter pengene hennes. De har begge reist mye, og dermed tilbragt mye tid fra hverandre, så de er jo vant til det. Men jeg tror Halle har tatt bruddet ganske hardt. Hun elsker virkelig Garbriel, og hun trodde hun hadde funnet den «rette».

Bli fan av Seher.no på Facebook her.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: Fikk komplekser av baby-ryktene