Nå er det slutt

Stjerneparet bekrefter at de har gått hver til sitt.

SLUTT: Forholdet mellom Miley Cyrus og Liam Hemsworth har tatt slutt, ett år etter at de begynte å date.  Foto: All Over Press
SLUTT: Forholdet mellom Miley Cyrus og Liam Hemsworth har tatt slutt, ett år etter at de begynte å date. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Ett år etter at de møttes og forelsket seg under innspillingen av filmen «The Last Song», har forholdet mellom popstjernen og tenåringsidol Miley Cyrus (17) og den australske skuespilleren Liam Hemsworth (20) tatt slutt.

Det bekrefter Hemsworths talspersoner overfor Radar Online.
 
- Det er sant, sier en talsperson for skuespilleren.
 
Paret begynte å date i august 2009, men det var først i mars i år at de bekreftet forholdet for offentligheten.
 
- Det siste jeg hadde forventet var å bli forelsket. Men jeg tror Gud var sånn: «Hei, her er en helt fantastisk fyr». Liam har blitt min beste venn i hele verden. Jeg elsker ham, sa Cyrus etter at forholdet ble kjent.

De siste månedene har stjerneparet måttet tåle en rekke spekulasjoner og rykter vedrørende sin romanse, men i juni avviste Cyrus at det gikk mot brudd mellom de to og skrev på sin webside at de var «veldig lykkelige sammen».

Den tidligere «Hannah Montana»-stjernen kjøpte nylig også et drømmehus til en verdi av 21 millioner kroner, hvor Hemsworth har bodd sammen med henne mesteparten av tiden.

Nå har imidlertid lykken tatt slutt for de to, og Cyrus, som befinner seg i Michigan i forbindelse med innspillingen av den nye romantiske komedien «LOL: Laughing Out Loud», har bestemt seg for å fokusere fullt og helt på sin karriere.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Miley vil forstørre brystene