NY FILM Fjerde april er Seann William Scott klar på norske kinoer med en ny «American Pie»-film sammen med (f.v.) Chris Klein, Thomas Ian Nicholas, Jason Biggs og Eddie Kaye Thomas. Her er de under innspillingen i Atlanta. Foto: All Over
NY FILM Fjerde april er Seann William Scott klar på norske kinoer med en ny «American Pie»-film sammen med (f.v.) Chris Klein, Thomas Ian Nicholas, Jason Biggs og Eddie Kaye Thomas. Her er de under innspillingen i Atlanta. Foto: All Over Vis mer

Nå er det slutt på ungkarslivet

«American Pie»-stjernen Sean William Scott fridde på Valentinsdagen.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Seann William Scott (35) fikk i 1999 sitt store gjennombrudd i rollen som den festglade ungkaren Steve Stiffler i filmen «American Pie».

Men privat er det nå slutt på ungkarslivet, etter at Scott har forlovet seg med kjæresten Lindsay Frimodt, skriver bladet Life & Style.

Skuespilleren skal ha gått ned på kne på selve Valentinsdagen 14. februar, og fikk umiddelbart ja.

- Han spurte henne om hun ville gifte seg med ham, og hun sa ja, sier en kilde nær paret til Life & Style, ifølge nettsiden Showbizspy.

Scott har spilt i totalt fire «American Pie»-filmer. Den foreløpig siste «American Reunion» har norsk premiere 04. april.

Lindsay Frimodt har tidligere gjort suksess som modell - blant annet for undertøysmerket Victoria's Secret.

Foreløpig er det ikke kjent når bryllupet skal stå.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Moren avslørte hemmelig bryllup

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer