Nå er det slutt på ungkarslivet

«The Hangover»-stjernen Zach Galifianakis og kjæresten ga hverandre sitt «ja» på bondegård.

FILMSUKSESS: I de to populære «Hangover»-filmene har Zach Galifianakis vært innom det meste som kan gå galt på et utdrikningslag. Forhåpentligvis gikk hans eget utdrikningslag noe bedre... Foto: Filmweb
FILMSUKSESS: I de to populære «Hangover»-filmene har Zach Galifianakis vært innom det meste som kan gå galt på et utdrikningslag. Forhåpentligvis gikk hans eget utdrikningslag noe bedre... Foto: Filmweb Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Under en måned etter at det ble kjent at «The Hangover»-stjernen Zach Galifianakis (42) haddde forlovet seg, ga skuespileren og hans kjæreste Quinn Lundberg (29) hverandre sitt ja lørdag.

Bryllupet gikk ifølge Us Weekly av stabelen på bondegården UBC Farm i den kanadiske byen Vancouver.

Ekteparet skal imidlertid ikke ha ønsket noen stor feiring, og kun ha invitert noen få gjester til seremonien og den påfølgende feiringen på en lokal restaurant.

- Det var en kort vielse, som varte kun rundt 30 minutter. Og det hele var veldig privat, sier to kilder Us Weekly har snakket med.

Galifianakis skal i et tidligere med intervju med Rolling Stone at han svært gjerne vil ha mange barn, når han blir gift.

- Jeg har ønsket meg barn i ti år. Jeg vil både få dem naturlig og ved å adoptere. Jeg tenker, minst 15, sa komikeren i intervjuet, ifølge Us Weekly.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: TV 2-kokken giftet seg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer