OVER OG UT: Ifølge kidler, skal det være slutt mellom Jerry Ferrara og Jamie-Lynn Sigler . Her er de fotografert under Emmy-utdelingen i september. Foto: All Over Press
OVER OG UT: Ifølge kidler, skal det være slutt mellom Jerry Ferrara og Jamie-Lynn Sigler . Her er de fotografert under Emmy-utdelingen i september. Foto: All Over PressVis mer

Nå er det slutt mellom Entourage-paret

- Det kom på et bra tidspunkt...

SEHER.NO: I fjor fikk "Sopranos"-skjønnheten Jamie-Lynn Sigler en rolle i suksesserien "Entourage". I serien spilte hun kjæresten til Jerry Ferrara, og etter hvert ble det romantisk mellom de to også utenfor settet.

Nå har imidlertid paret - som har vært kjærester i over ett år - valgt og gå hver til sitt, hevder en kilde til New York Daily News.

Bruddryktene startet da Jamie-Lynn kom alene til filmen "It's Complicated" i Los Angeles i forrige uke.
 
- Hun kom sammen med noen jentevenner, og de drakk vin hele kvelden. Det så ut som de hadde det gøy, sier et vitne til avisen.

Jamie-Lynn skal deretter ha tilbragt helgen i New York med en gammel venn, Lance Bass, og de to skal ha dratt på shopping og forestillinger sammen.

En annen kilde hevder at paret skal ha vært enige om å skilles, og at det kom på et bra tidspunkt for Jamie-Lynn.

- Det kom på et bra tidspunkt for henne. Hun skulle uansett dra hjem til New York i ferien, og hun hadde lyst til å gjøre sin egen greie og definitivt være borte fra Hollywood, sier kilden.

Mens Jamie-Lynn tilbragte helgen i New York, skal eksen ha vært ute på byen sammen med "Entourage"-kollega Kevin Connolly og flere jenter i Los Angeles.

Også til People bekrefter kilder at paret har gått hver til sitt.

- De er opptatt med karrierene sine, og hun har et par filmer som kommer i 2010, og noen som kommer i 2011, så det er tøft, sier en venn av paret.

Jamie-Lynn, som fikk sitt gjennombrudd som mafiadatteren Meadow Soprano, har tidligere vært gift med sin egen agent - A.J. DiScala. Paret giftet i 2003, men ble skilt etter bare to års ekteskap.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.LES OGSÅ: Skjelte ut kjæresten