Nå er det slutt mellom dem

Aksel Lund Svindal annonserte selv bruddet på Facebook.

FORHOLDET OVER: Aksel Lund Svindal forteller på Facebook at han og alpintstjernen Julia Mancuso har gtt hvert til sitt etter fire år sammen. De store avstandene og deres respektive hektiske timeplaner nevnes som årsaker til bruddet.  Foto: Maury Phillips/WireImage.com
FORHOLDET OVER: Aksel Lund Svindal forteller på Facebook at han og alpintstjernen Julia Mancuso har gtt hvert til sitt etter fire år sammen. De store avstandene og deres respektive hektiske timeplaner nevnes som årsaker til bruddet. Foto: Maury Phillips/WireImage.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Alpintesset Aksel Lund Svindal (30) er blitt singel etter at han og den amerikanske alpinisten Julia Mancuso (29) har gått hvert til sitt. 

OL-vinneren annonserte selv bruddet på sin Facebook-side natt til søndag norsk tid. TV 2 var først ute med å melde nyheten.

- Jeg har kjent Julia i mange år. De siste fire årene har vi delt et fantastisk forhold. Vi har hatt den beste tiden sammen. Men tid er også en begrenset ressurs. Det er lang avstand mellom hjemmene våre der vi begge lever travle liv.

30-åringen påpeker at han vanligvis ikke deler mye av privatlivet sitt med offentligheten. Men i stedet for at folk skulle gå rundt og spekulere, tenkte han at det var bedre å dele «den enkle sannheten i en komplisert situasjon».
 
- Å få tilbragt nok tid sammen har vært en utfordring og det er vanskelig å se hvordan det ville endre seg i fremtiden. Så etter å ha tilbragt nok en fantastisk sommer sammen har vi bestemt oss for at vi vil prøve å gå hvert til vårt, skriver Lund Svindal åpenhjertig på Facebook-siden.

Alpinisten avslutter med å understreke at det aldri er morsomt å avslutte et forhold, men at han og Julia nok har gjort det på den smarteste måten. Etter alt å dømme er tonen mellom de to fortsatt god.

- Jeg har hatt noen utrolige stunder sammen med denne fyren! Aksel, takk for at du er en så flott fyr og alltid en svært god venn, skriver Julia Mancuso selv på sin Facebook-side.


Aksel Lund Svindal og Julia Mancuso har holdt en relativt lav profil offentlig. Men sommeren 2011 gjestet de fyrstebryllupet i Monaco sammen, mens under VM i Østerrike i vinter omtalte Julia ham i rosende ordelag:

- Det var veldig imponerende. Det er det beste jeg har sett ham stå på ski, sammen med noen av super-G-rennene han har vunnet, skrøt hun stolt til Dagbladet da.

LES OGSÅ: - Han er på en måte Skandinavias Arnold


 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer