- Nå er det slutt for godt

Skadene holdt på å koste Trine Haltvik deltakelsen i «Mesternes mester». Nå legger hun opp for godt.

TV-AKTUELL: Trine Haltvik er en av deltagerne i årets «Mesternes Mester» som har premiere lørdag på NRK. Der skal hun konkurrere mot idrettshelter som Ailo Gaup og Finn Christian Jagge. Foto: Stella Pictures
TV-AKTUELL: Trine Haltvik er en av deltagerne i årets «Mesternes Mester» som har premiere lørdag på NRK. Der skal hun konkurrere mot idrettshelter som Ailo Gaup og Finn Christian Jagge. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: I 2006 kom nyheten om at Trine Haltvik (45) la opp som håndballspiller etter lang og tro tjeneste. I ettertid har den tidligere landslangsspilleren blitt mor for tredje gang og har de siste månedene vært en del av håndballklubben Selbus treningsteam.

Men i vinter dukket den 45 år gamle håndballspilleren flere ganger opp på banen for klubben, hvor også datteren Katinka spiller.

Haltvik uttalte da at hun hadde blitt lei av å stå på sidelinja og mase og kjefte, og at hun heller måtte gå ut og vise det selv.

Men nå avslører stjernen at karrieren omsider er lagt på hylla for godt.

- Nå er det slutt for godt. Jeg har jo spilt litt for Selbu i år, men jeg kjenner at det er for mye slitasje i skuldra til å fortsette, sier hun til Seher.no.

Haltvik sliter nemlig med tre sener i den ene skulderen som nesten er avrevet. De henger bare i en tynn tråd. Til tross for skaden, er idrettsstjernen en av elleve deltagere i årets «Mesternes Mester» på NRK.

- To av senene røyk på trening for lenge siden, men en ny røyk en måned før innspillingen av programmet, så det var så vidt at jeg droppet ut, innrømmer hun til Seher.no.
 
Trine Haltvik har spilt nesten 250 landskamper for Norge. Hun var med på å vinne VM-gull for Norge i 1999. Da landslaget vant EM-gull i 1998 ble hun kåret til verdens beste spiller det året.

«Mesternes Mester» med Trine Haltvik sendes på NRK1 lørdager kl. 19.55. Se Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Fikk en velskapt liten jente