SLUTT: Ifølge Chris Brown er forholdet mellom han og Rihanna over. Foto: Stella Pictures
SLUTT: Ifølge Chris Brown er forholdet mellom han og Rihanna over. Foto: Stella Pictures Vis mer

Nå er det slutt - igjen

Forholdet mellom Rihanna og Chris Brown er over.

Publisert
SEOGHØR.NO:   Tidligere i år bekreftet Rihanna (24) det alle visste, at hun hadde funnet tilbake til av-og-på-kjæresten Chris Brown (23). Så gjorde paret det slutt, før de senere nok en gang fant tilbake til hverandre.

Nå skal derimot forholdet være over. 

Under et intervju med radiokanalen Power 106 ble Brown, ifølge nettstedet Radaronline.com, spurt om han fremdeles var sammen med Rihanna.

- Nei. Det er det korte svaret, sa Brown.

Flere av Rihannas nærmeste var imot forholdet, på grunn av Browns voldelige historie, og mange spådde at han ville såre henne igjen. Nå ser det ut til at kritikerne fikk rett. 

Etter den stygge voldsepisoden i 2009 hvor Brown sa seg skyldig i overfall og gjennomførte samfunnstjeneste, har han fremdeles prøvetid. Og Rihanna er enig i at det fra utsiden kan se rart ut at de har funnet sammen igjen.

- Det er ikke det vakreste puslespillet i verden når du ser det fra utsiden. Men det er annerledes nå. Vi krangler ikke om de tingene vi gjorde før, nå snakker vi sammen. Vi respekterer hverandre. Nå vet vi akkurat hva vi har, og vi ønsker ikke å miste det, har popstjernen tidligere uttalt til The Sun.

Nå skal det hele derimot nok en gang være over.

LES OGSÅ:   - Hvis han slår meg er han ferdigVi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer