KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Stig Kjos og Therese Haugsnes er fortsatt svært lykkelige sammen, og har nå gått til anskaffelse av egen båt.  Foto: Anders Myhren/Seher.no
KJÆRLIGHETEN BLOMSTRER: Stig Kjos og Therese Haugsnes er fortsatt svært lykkelige sammen, og har nå gått til anskaffelse av egen båt. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Nå er det «serious shit»

Kjærligheten blomstrer for Stig og Therese.

Se videointervju med Stig og Therese nederst i saken!

SEHER.NO: Mandag denne uken var det endelig finale på kjendisutgaven av «71 grader nord» på TVNorge.

Og etter en svært spennende og nervepirrende episode, kunne tidligere fotballstjerne Harald Martin Brattbakk (39) smykke seg med tittelen «Norges tøffeste kjendis».
 
Blant deltagerne som dukket opp på finalefesten på SAS-hotellet i Nydalen mandag, var den tidligere «Ungkaren», Stig Kjos (33).

33-åringen kom sammen med sin flotte kjæreste, tidligere «Top Model»-deltager Therese Haugsnes. Og da Seher.no fikk de to i tale, kunne de smilende fortelle at kjærligheten fortsatt går strålende.

Og ikke bare det, nå har de også kjøpt seg båt.

 - Det går veldig bra. Nå har vi faktisk kjøpt oss båt og greier. Det er en daycruiser, med mulighet for overnatting, smilte Stig, mens Therese humret ved siden av: 

- Ja, nå er det «serious shit».

TV-stjernen innrømmet samtidig at det har vært veldig deilig å være med på et tv-konsept som skiller han litt fra «Ungkaren»-stempelet, noe kjæresten også er veldig fornøyd med.

- Dette har vært en drøm i ti år. Så lenge det har gått på TVNorge har jeg alltid hatt lyst til å prøve det, teste meg selv og oppleve Norge. Og ikke minst kanskje bli litt kvitt det ungkarsstempelet, som er litt sånn fløtete. Jeg synes kanskje det her var mer riktig og passet meg bedre da, sier han.

Og selv om Stig synes det har vært «veldig kleint» å se episodene, er Therese mektig imponert over kjærestens innsats.

- Jeg synes han har gjort det kjempebra. Det er Stig som Stig er, på godt, ikke vondt, smiler hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook!

Se siste episode av kjendisversjonen av  «71 grader nord» på TVNorge mandag 17. mai klokken 20.30. Se Seher.nos tv-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Hadde vært kult på byen for 15 år siden

Se videointervju med Stig og Therese nedenfor: [obj:media:8610]