- Nå er det Ravi- og Kvitnes-stilen som gjelder

Da «Ravi» og Henning Kvitnes ble kjent i «Hver gang vi møtes«, fant de hverandre ikke bare musikalsk. Se video!

SEOGHØR.NO: Lørdag kveld er det visesangeren Henning Kvitnes (57) som skal hedres, i den tredje episoden av «Hver gang vi møtes» på TV 2.

Til Seoghør.no sier den anerkjente musikeren at han ble positivt overrasket over det gode samholdet, vennskapet og stemningen som oppstod mellom årets syv artister.

- Det som overrasket meg mest var hvor godt vi holdt sammen og backa hverandre opp, over veldig lange og beintøffe innspillingsdager, forteller Kvitnes.

Musikeren legger til at han har skapt mange gode minner sammen med både Wenche Myhre (68), Jørn Hoel (58), Unni Wilhelmsen (44), Admiral P (33), Eva Weel Skram (30) og Ivar «Ravi» Johansen (39).

Saken fortsetter under bildet.

FANT TONEN: Mens Admiral P (t.v), Ravi og Henning Kvitnes (ytterst t.h) har vist seg å være stilmessig «beslektet», kom Kvitnes også godt overens med både Jørn Hoel, Unni Wilhelmsen, Wenche Myhre og Eva Weel Skram.  Foto: Tor Lindseth, Se og Hør
FANT TONEN: Mens Admiral P (t.v), Ravi og Henning Kvitnes (ytterst t.h) har vist seg å være stilmessig «beslektet», kom Kvitnes også godt overens med både Jørn Hoel, Unni Wilhelmsen, Wenche Myhre og Eva Weel Skram. Foto: Tor Lindseth, Se og Hør Vis mer

Har samme stil

Imidlertid utmerker forholdet til sistnevnte seg på en litt spesiell måte. Da årets artister møtte pressen dagen før «Hver gang vi møtes»-premieren, var Henning Kvitnes og Ravi iført matchende, olivengrønne capser.

- Den eneste grunnen til at jeg sa ja til å være med på «Hver gang vi møtes», det var at det er to mann til som går med caps, Ravi og Admiral P, sier Kvitnes lattermildt om det stilmessige sammentreffet.

Se hele videointervjuet med Henning Kvitnes og Ravi øverst i saken!

«Sånne som oss»-sangeren er ikke i tvil om at han og Ravi kommer til å dukke opp i lignende hodeplagg også i fremtiden. Ravi er på sin side fornøyd med å ha funnet en å matche med.

Saken fortsetter under bildene.

STIL-FORLØPEREN: Ravi spøker med at han og Henning Kvitnes har snudd caps-trenden igjen, etter at den norske stjerne-DJen Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahll gjorde bakfrem-capsen til sitt varemerke.  Foto: NTB Scanpix
STIL-FORLØPEREN: Ravi spøker med at han og Henning Kvitnes har snudd caps-trenden igjen, etter at den norske stjerne-DJen Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahll gjorde bakfrem-capsen til sitt varemerke. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det er veldig morsomt! Vi møttes på mandag også, og da hadde vi også like klær, røper han overfor Seoghør.no.

- Er dere to det nye stilmessige radarparet, tror du?

- Jo, det regner jeg med. Det er det nye - nå er Kygo-stilen over, nå er det Ravi - og Kvitnes-stilen som gjelder, svarer han spøkefullt.

«Hver gang vi møtes» sendes på TV 2 lørdag kveld klokken 20.00.

Se flere intervjuer med årets «Hver gang vi møtes»-deltakere nedenfor!

LES OGSÅ: - Vi er mer forelsket enn for 30 år siden

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.