Khloé Kardashian:

- Nå er det nok

Realitystjernen raser mot sin tidligere svoger.

FÅTT NOK: Kardashian-stjernen stormer mot rapperen. Foto: Jackson Lee / SplashNews.com / NTB
FÅTT NOK: Kardashian-stjernen stormer mot rapperen. Foto: Jackson Lee / SplashNews.com / NTB Vis mer
Publisert

I fjor ble det kjent at det tidligere stjerneparet Kim Kardashian (41) og Kanye West (45) skulle skilles etter syv år med ekteskap, noe som har medbrakt en svært offentlig konflikt mellom eksparet.

Reality-dronningens eksmann legger nemlig ikke skjul på sine tanker og følelser når gjelder sitt tidligere ekteskap, og han skaper stadig overskrifter i mediene for sine kontroversielle uttalelser.

Nå går imidlertid søster Khloé Kardashian (38) hardt ut mot sin tidligere svoger etter hans nyligste Instagram-innlegg.

Genser-kritikk

I et ferskt Instagram-innlegg delte nemlig Yeezy-designeren åpent om kritikken han har mottatt den siste tiden.

BRYTER STILLHETEN: Natt til tirsdag 21. juli gikk Kanye West hardt ut på Twitter mot blant annet Kris Jenner, nå bryter hun stillheten. Vis mer

Det er ikke til å stikke under en stol at «Ye» liker å provosere i sosiale medier, og senest har han fått spesielt mye oppmerksomhet etter å ha brukt en genser med teksten «White Lives Matter».

Det var under moteframvisningen for sitt eget klesmerke Yeezy som 45-åringen brukte genseren, og i ettertid har flere kritisert budskapet som var trykt på plagget.

«Så hvorfor var alle så villig til å klage på genseren min, men Candace Owens var den eneste offentlige personen som sa at det var feil av Kardashian-familien å holde meg borte fra datteren min», skrev West blant annet i innlegget.

«For hele publikumet som er så opprørt over genseren min, hvor var du da jeg ikke kunne se barna mine», fortsatte han.

HOLOGRAM: Da Kim Kardashian West fylte 40, ga ektemannen Kanye West henne et hologram av den avdøde faren i presang. Video: Kim Kardashian / Instagram Vis mer

«Nå er det nok»

Uttalelsene falt ikke i god jord hos Good American-gründeren, som nå går hardt ut mot rapperen.

«Ye, Jeg elsker deg. Jeg vil ikke gjøre dette på sosiale medier, men du fortsetter å bringe det hit», skrev blant annet realitystjernen under innlegget, ifølge blant annet PageSix.

RASER: Kardashian-søsteren hudfletter rapperens seneste stunt. Foto: Skjermbilde fra Instagram
RASER: Kardashian-søsteren hudfletter rapperens seneste stunt. Foto: Skjermbilde fra Instagram Vis mer

«Du er faren til mine nieser og nevøer, og jeg prøver å være respektfull, men vennligst slutt med å rive ned Kimberly og å bruke familien vår når du ønsker å avlede», fortsatte hun.

Hun kritiserte også rapperen for å ha tatt opp «bursdagsfortellingen» igjen, etter å ha gjentatt sin tidligere påstand om at han ikke var invitert i datteren Chicagos januarfest.

«Nå er det nok. Vi vet alle sannheten, og etter min mening er alle lei av den», skrev 38-åringen.

«Du vet nøyaktig hvor barna dine er til enhver tid, og det var du som ville ha separate bursdager», skrev hun videre, og sikter til eksparets fire barn North (9), Saint (6), Chicago (4) og Psalm (3).

MYSTISK DAME: Andreas «Tix» Haukeland har vært i Barcelona den siste tiden, og observante følgere har lagt merke til en mystisk brunette som har hengt med «Tix». Vi har selvsagt spurt. Video: Rød Løper Vis mer

Kardashian tilbød også å fortsette samtalen privat dersom dette er noe West skulle ønske, og ber han til slutt om å «vennligst la henne og familien stå utenfor det slik at barna kan oppdras fredelig».

LES OGSÅ: - En veldig intens opplevelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer