Khloé Kardashian:

- Nå er det nok

Realitystjernen raser mot sin tidligere svoger.

FÅTT NOK: Kardashian-stjernen stormer mot rapperen. Foto: Jackson Lee / SplashNews.com / NTB
FÅTT NOK: Kardashian-stjernen stormer mot rapperen. Foto: Jackson Lee / SplashNews.com / NTB Vis mer
Publisert

I fjor ble det kjent at det tidligere stjerneparet Kim Kardashian (41) og Kanye West (45) skulle skilles etter syv år med ekteskap, noe som har medbrakt en svært offentlig konflikt mellom eksparet.

Reality-dronningens eksmann legger nemlig ikke skjul på sine tanker og følelser når gjelder sitt tidligere ekteskap, og han skaper stadig overskrifter i mediene for sine kontroversielle uttalelser.

Nå går imidlertid søster Khloé Kardashian (38) hardt ut mot sin tidligere svoger etter hans nyligste Instagram-innlegg.

Genser-kritikk

I et ferskt Instagram-innlegg delte nemlig Yeezy-designeren åpent om kritikken han har mottatt den siste tiden.

Det er ikke til å stikke under en stol at «Ye» liker å provosere i sosiale medier, og senest har han fått spesielt mye oppmerksomhet etter å ha brukt en genser med teksten «White Lives Matter».

Det var under moteframvisningen for sitt eget klesmerke Yeezy som 45-åringen brukte genseren, og i ettertid har flere kritisert budskapet som var trykt på plagget.

«Så hvorfor var alle så villig til å klage på genseren min, men Candace Owens var den eneste offentlige personen som sa at det var feil av Kardashian-familien å holde meg borte fra datteren min», skrev West blant annet i innlegget.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer