- Nå er det jo plastisk kirurgi i hele bransjen

Men teaterkongen Toralv Maurstad nekter å ta del i hysteriet. Om fem dager fyller han 85 år.

ELDES MED STIL: Teaterkongen blir snart 85 år, og mener at jobben er som en vitaminsprøyte for ham. Foto: SCANPIX
ELDES MED STIL: Teaterkongen blir snart 85 år, og mener at jobben er som en vitaminsprøyte for ham. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Om få dager blir hele Norges teaterkonge Toralv Maurstad 85 år. Men den dyktige skuespilleren har ingen planer om å gi seg.

- 85 er bare et tall. Det er hvordan man har det på innsida som teller. Slutter du å jobbe dauer'u. Det er viktig å holde kroppen og hodet levende, hvis ikke kan du stivne, sier han til Dagbladet.

I en bransje som stadig er i utvikling, både visuelt og idémessig, er det én ting den erfarne skuespilleren, med de karakteristiske hvite krøllene, ikke kommer til å ta del i.

- Nå er det jo plastisk kirurgi i hele bransjen, og ingen problemer med å se yngre ut enn det man egentlig er. Men der er ikke jeg. Jeg får se ut slik jeg ser ut, forteller han videre.

Om det er gode gener eller den 34 år yngre kona Beate Eriksen (50) som holder han i god form er uvisst, men når han om få dager fyller år har han ikke tenkt å la det gå rolig for seg.

- Den skal feires på gården i Nordfjord, et fredet handelssted i havgapet. Da blir det skikkelig guttefest med venner og naboer, avslører han.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Brangelina ble mann og kone i «hemmelig» bryllup