- Nå er det gøy, før var det ikke det

Johanna Grønneberg synes ikke tiden etter fødselen ble som forventet.

Publisert
SEOGHØR.NO:  I oktober i fjor ble tidligere MTV-stjerne Johanna Grønneberg Mesa (33) mor til vesle Savannah. Hele svangerskapet og til og med fødselen ble behørlig dokumentert i TLC-serien «Johanna: Prosjekt baby». Men den første tiden etter fødselen ble ikke akkurat som Johanna hadde forventet.

- Nå er det gøy. Før var det ikke det. Jeg følte at jeg ga veldig mye av meg selv, kroppen min, sexlivet mitt, og humøret mitt. Og så trodde jeg da, dumme meg, at jeg skulle få masse tilbake. Glede, latter og takknemlighet. Men jeg fikk ingenting av det, hun bare lå der, innrømmer TV-kjendisen åpenhjertig.
 
Om ikke lenge skal Savannah lære sine første ord. Mamma Johanna har planen klar.

- Det første ordet hun skal lære seg er ikke mamma eller pappa, men det er tusen takk. Så skal jeg si vær så god. Men nå begynner det å være gøy, nå ler hun og sånn, forteller TV-stjernen.

På lanseringsfesten til det nye nettstedet imiintoyou.no, var Johanna klar for en festlig kveld med gode venner.

- Det jeg er redd for, er å bli en sånn dame som har fått barn, og så skal hun endelig ut på byen, så drikker hun alt for mye vin, en sånn en som står med fire flasker vin, vet du. Jeg vil jo fortsatt være naturlig kul på byen. Men du merker at jeg kommer til å gå på en smell i kveld, spøker 33-åringen.

LES OGSÅ: - Jeg satt naken og gråt i sofaen
 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer