- Nå er det endelig over

Kim Kardashian kan puste ut.

ENDELIG: Kim Kardashian og Kanye West kan endelig smile - nå er hun en skilt kvinne - og snart blir paret foreldre for første gang. Foto: FameFlynet
ENDELIG: Kim Kardashian og Kanye West kan endelig smile - nå er hun en skilt kvinne - og snart blir paret foreldre for første gang. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Kim Kardashian (32), som venter en liten jente med Kanye West (35) i juli, ble mandag denne uken offisielt en skilt kvinne. 

Høsten kom sjokknyheten om at Kim og hennes tidligere ektemann Kris Humphries (28) hadde bestemt seg for å skilles - bare 72 dager etter at de hadde giftet seg i en overdådig seremoni i California i 2011, med 440 av «nærmeste» vennekrets og familie til stede.
 
Skilsmisseprosessen har tatt sin tid, ettersom de to eksene ikke har blitt enige. Humphries har nemlig ønsket å annullere ekteskapet, ettersom han hevder hele seansen var et spill for galleri.

Men nå kan den gravide reality-stjernen, som i mellomtiden har funnet lykken med rap-kongen Kanye, puste lettet ut, skriver nettstedet People:

«Nå er det ferdig og offisielt over. Siste rettsrunde ble avsluttet i retten i Los Angeles mandag denne uken».

LES OGSÅ: Marion Ravn oppdaterer fansen fra bryllupsreisen


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer