- Nå er det den lille jenta som er sjefen

Trond Giske stortrives som nybakt pappa.

SKIFTER BLEIER: Trond Giske er en aktiv pappa og forteller at han og kjæresten Haddy N'jie deler på ansvaret for jenta som ble født i mars.  Foto: Frode Thingstad
SKIFTER BLEIER: Trond Giske er en aktiv pappa og forteller at han og kjæresten Haddy N'jie deler på ansvaret for jenta som ble født i mars. Foto: Frode Thingstad Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I slutten av mars kunngjorde Arbeiderpartiets nestleder Trond Giske (49) at han og NRK-programleder Haddy N’jie (36) var blitt foreldre til en liten prinsesse.

– Lillejenta kom til verden i går ettermiddag. Takknemlige foreldre og glad storesøster gleder seg over det nye familiemedlemmet, skrev Trond på Facebook.

Tidligere denne måneden møtte Se og Hør den ferske tobarnsfaren og eldstedatteren Una (12) på Cirkus Arnardo på Tøyen i Oslo.

– Hvordan har tiden etter fødselen vært?

– Den har vært veldig hyggelig og veldig morsom. Det er en ny hverdag. Nå er det den lille jenta som er sjefen, men det er slik det skal være, sier Giske til Se og Hør.

Også Una, som Trond har sammen med sin tidligere samboer Anne Grethe Moe (45), er strålende fornøyd med familieforøkelsen.

– Det er kjempegøy å bli storesøster, smiler Una stolt.

STOLT STORESØSTER: Giskes datter Una gleder seg over å ha blitt storesøster. Nylig koste de seg på Sirkus Arnardo.  Foto: Tore Skaar
STOLT STORESØSTER: Giskes datter Una gleder seg over å ha blitt storesøster. Nylig koste de seg på Sirkus Arnardo. Foto: Tore Skaar Vis mer

Holder navnet hemmelig

Den lykkelige pappaen er hjemme i permisjon, og forteller at den lille prinsessen foreløpig oppfører seg eksemplarisk.

– Ja, hun sover godt om natten, så alt er som det skal der. I tillegg spiser hun godt, forteller Trond fornøyd.

– Har dere bestemt dere for hva den lille tulla skal hete?

– Ja, det begynner å ta form, og vi har snart bestemt oss. Men vi har ikke lyst til å gå ut med det riktig ennå!

Den erfarne politikeren var selvfølgelig med på fødselen til sin andre datter, og forteller at alt er bra med kjæresten Haddy. Og han har selvfølgelig tatt sin andel bleieskift.

– Det har jeg gjort, og det ser jeg på som en selvfølge.

LES OGSÅ: Giske: - Jeg skal ta en lang pappaperm

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer