Niklas Baarli:

- Nå er det bare jævla vondt

Brakk ryggen på ferie på Filippinene.

OPERERT: Niklas Baarli brakk ryggen på en ferietur på Filippinene. Nå er han operert i Norge, og alt står tilsynelatende bra til. Her er han avbildet med forloveden Benjamin Silseth. Foto: NTB Scanpix
OPERERT: Niklas Baarli brakk ryggen på en ferietur på Filippinene. Nå er han operert i Norge, og alt står tilsynelatende bra til. Her er han avbildet med forloveden Benjamin Silseth. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For et par uker siden skadet radioprofilen Niklas Baarli (30) seg stygt under en ferietur på Filippinene med kameraten Ronny Brede Aase (33). De to var på en båttur da båten ble truffet av en voldsom bølge, som gjorde at 30-åringen fikk et hardt slag i ryggen.

Kort tid etter ulykken fortalte radioprofilen til Se og Hør at skadeomfanget var uvisst, men det ble etter hvert klart at han hadde pådratt seg flere brudd i ryggen.

Han ble senere fraktet til Manila, der han ble lagt inn på sykehus, og forrige uke fortalte Baarli at bruddet er ustabilt, og at han i verste fall kan bli lam.

RØNTGEN: Radioprofilen delte to røntgenbilder av ryggen i påvente på svar. Foto: Skjermdump Instagram
RØNTGEN: Radioprofilen delte to røntgenbilder av ryggen i påvente på svar. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Programlederen har hele veien oppdatert følgerne sine på Instagram, og søndag kveld kom 30-åringen seg trygt hjem til Norge.

Mandag gikk han gjennom en omfattende operasjon i ryggen. Mandag kveld forteller han via Instagrams historiefunksjon om hvordan det hele gikk.

- Da er operasjonen gjort, det gjør vondt som en «maddafakka», men det gikk bra, forteller han, før han fortsetter:

- Så da er det bare å vente noen dager på at jeg kan danse tango, cha cha cha, selskapsdans - alle danser. Det gikk sabla bra, så nå er det bare jævla vondt, så får man vente på at jeg kan gå igjen.

MED FORLOVEDEN: Niklas Baarlis forlovede Benjamin Silseth tok varmt i mot kjæresten da han landet i Norge søndag kveld. Foto: Espen Solli / Se og Hør
MED FORLOVEDEN: Niklas Baarlis forlovede Benjamin Silseth tok varmt i mot kjæresten da han landet i Norge søndag kveld. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer

Ved siden av sykesengen har han selskap av forloveden Benjamin Silseth, som har tatt vare på Baarli siden han landet i Norge.

Se og Hør har forsøkt i komme i kontakt med Niklas Baarli, men har ikke lykkes.

FORFERDELIG: Niklas Baarli har gjort mye rart gjennom sin karriere, og forloveden Benjamin Silseth er klar i sin tale på hva han synes er det verste Niklas har gjort. Vis mer

Skadet seg stygt

Det var som nevnt under en ferie på Filippinene Baarli skadet seg stygt i en båtulykke. Det medførte at han brakk ryggen, og overfor Se og Hør kunne 30-åringen avsløre hva som skjedde.

- Båten vi satt på med traff en bølge som gjorde at jeg fikk en kraftig smell i ryggen, skrev han en SMS.

Dagene etter ulykken var preget av uvisshet for Baarli. I mellomtiden ble han også fraktet til et sykehus i hovedstaden Manila. I starten av forrige uke oppdaterte radioprofilen Instagram-følgerne sine enda en gang, da med gode nyheter.

- Det viser seg altså at bruddene er stabile nok til at jeg kan bli flydd hjem, sammen med en sykepleier som passer på å gi meg masse smertemedisin. Det gjør at jeg kan dra hjem til Norge og operere, opplyste han, og la til:

- Da kan det virke som at det blir rundt fem dagers ventetid, så her er det bare å glede seg - for det ser ut til at det kan bli mange kjedelige oppdateringer, sa han med glimt i øyet.

Kunne bli lam

Undersøkelsene ble gjort for å avgjøre bruddets alvorlighetsgrad, og for å finne ut om han får komme hjem til Norge eller ikke. På Instagrams historiefunksjon var han, som vanlig, raskt ute med å oppdatere følgerne.

Baarli, som under hele oppholdet på det han selv omtaler som «feriekontinentet Asia», har smilt og vært tilsynelatende ved godt mot - selv da han i utgangspunktet mottok en skremmende beskjed.

71 GRADER NORD: Det ble en tung finaledag for programleder Niklas Baarli, som midtveis endte med å trekke seg. Vis mer

- Da har altså en litt kjedelig nyhet kommet fra undersøkelsene. Det viser seg å være et ustabilt brudd, som rett og slett kan føre til at jeg blir lam, sa han i forrige uke, og fortsatte:

- Spørsmålet er om jeg er stabil nok til å bli frakta hjem til Norge nå, eller om jeg blir lam på veien. Tida vil vise, norske leger skal avgjøre. Også kan det jo hende da, at jeg likevel kan danse brudevals i mitt eget bryllup, fortalte han før det ble klart at han fikk komme hjem til Norge.

LES OGSÅ: - Brukte to år på å bearbeide bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer