JoJo Siwa:

Nå er denne sveisen historie

Den amerikanske TV-stjernen JoJo Siwa sier takk og farvel til signatursveisen.

UGJENKJENNELIG: Slik ser ikke JoJo Siwa ut lenger. Foto: JC Olivera/Getty Images/AFP/NTB
UGJENKJENNELIG: Slik ser ikke JoJo Siwa ut lenger. Foto: JC Olivera/Getty Images/AFP/NTB Vis mer
Publisert

Amerikanske JoJo Siwa (18) har vært på leppene til «alle» verdens barn og unge i noen år nå. Ungjenta ble først kjent for å danse, men gikk etter hvert viralt, blant annet med låten «Boomerang».

18-åringen ble raskt et ikon og et forbilde for unge verden over, og i 2020 dukket hun opp på TIMEs prestisjetunge liste over verdens 100 mest innflytelsesrike mennesker.

Siwa er kjent for sitt sprudlende humør, for ikke å glemme den ikoniske hårsløyfen som ofte har prydet den blonde, høye hestehalen. Med alderen har imidlertid sløyfen blitt et sjeldnere syn.

Nå ryker også den ikoniske hårsveisen.

VEKTTAP: Kelly Osbourne avslørte på Instagram at hun har gått ned mange kilo, til fansens store overraskelse. Foto: Kelly Osbourne/ Skjermdump fra Instagram Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer

Går amok etter avsløring

Det var torsdag denne uken Siwa delte et noe oppsiktsvekkende innlegg på Instagram. Innlegget består av en video, hvor man ser 18-åringens hår, som er samlet i en flette, er i ferd med å bli klippet av.

Til videoen skriver hun «Jeg har kanskje gjort noe i dag».

Det tok ikke lang tid før reaksjonene rant inn. «Det er ikke sant??», «Gleder meg til å se resultatet» og «OMG, jeg er så spent», er blant de flere tusen kommentarene som har blitt lagt igjen under videoen.

Reaksjonene lot heller ikke vente på seg da Siwa noen timer senere delte resultatet. Barnestjernen har nemlig klipt seg kort - og det er lite av det tidligere lange håret igjen.

Etter alt å dømme blir den nye sveisen tatt godt imot blant følgerne, som går amok i kommentarfeltet.

«Du ser fantastisk ut», er blant rosen som gis.

Sto frem

JoJo Siwa ble i likhet med mange andre kjendiser kjent i tidlig alder, og har som nevnt stor innflytelse blant barn og unge. Den makten har Siwa tatt på alvor.

I 2021 sto hun blant annet frem som skeiv, og har flere ganger siden vært åpen om legningen sin. Hun har også blitt hyllet av følgerne for å være et ungt forbilde i LHBT+-samfunnet.

I en livesending åpnet hun seg opp om legningen og hvordan det var å komme ut.

UT AV SKAPET: Niklas Baarli forteller om da han kom ut av skapet i «Alt min far ikke har lært meg». Video: TV 2 Vis mer

- Jeg tror at det å komme ut har en stigma rundt seg, at det er en skikkelig skummel ting, men det er det ikke lenger. Det er så mange akspeterende og elskende mennesker der ute at det er greit, har hun tidligere fortalt om å komme ut.

Hun fortsatte å snakke om fordommer folk har mot personer som kommer ut.

- Selvfølgelig kommer folk til å si at dette ikke er normalt, men ingenting er normalt. Bokstavelig talt er ikke en ting om noen normalt, og det er greit å ikke være normal. Det er greit å være annerledes, det er greit å være rar og det er greit å være merkelig. Det er noe vi aldri skal være redde for. Det er noe vi burde være stolte av. Jeg er på det lykkeligste jeg noensinne har vært, og det er det som betyr noe, sa hun.

LES OGSÅ: Om nettbutikken: - Vi brant ikke nok for det

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer