ETTERTRAKTET: Sofia Vergara er både et komisk talent og en stor skjønnhet, og vil sikkert oppleve en strøm av beilere etter det ble kjent at forlovelsen med Nick Loeb er blitt brutt. Her stråler hun på den røde løperen på SAG Awards i januar. Foto: Stella Pictures
ETTERTRAKTET: Sofia Vergara er både et komisk talent og en stor skjønnhet, og vil sikkert oppleve en strøm av beilere etter det ble kjent at forlovelsen med Nick Loeb er blitt brutt. Her stråler hun på den røde løperen på SAG Awards i januar. Foto: Stella PicturesVis mer

Nå er denne dama singel igjen

Sofia Vergara kom med overraskende annonsering.

SEOGHØR.NO: De siste årene har Sofia Vergaras (41) karriere skutt i været ved hjelp av suksess-serien «Modern Family».

Nå har imidlertid suksessen tatt sin toll på forholdet til forloveden Nick Loeb (38) - noe som har endt med brudd for paret. Den brutte forlovelsen ble kjent fredag, da Vergara selv annonserte bruddet, skriver People.

Fremfor å la det hele trekke ut, valgte skjønnheten å ta bladet fra munnen i et personlig innlegg hun la ut på sin Whosay-profil.

«Ikke at noen burde bry seg, men for å ikke gi pressen sjansen til å fabrikere vill og sårende dramatikk, foretrekker jeg å personlig fortelle fansen min at Nick og jeg har bestemt oss for å være atskilt», forklarer hun i innlegget.

Her kan du lese hele Sofias innlegg, og få med deg fansens reaksjoner (ekstern lenke, journ.anm.).

For lite tid

41-åringen skriver videre at hun og forloveden har hatt for store problemer med å finne ut hvordan de skal få tid til å være sammen.

«Og på grunn av jobben min, og nå også hans, har det blitt verre og verre, det er ikke gøy lenger», skriver hun videre.

«Machete Kills»-stjernen understreker at hun og Nick fortsatt er gode venner, men at begge mener det beste for dem nå er å være atskilt.

FEIRET PÅ FORSKUDD: På «The Ellen DeGeneres Show» i februar fikk Sofia en stripper-overraskelse av Ellen i anledning sitt forestående, og nå avlyste, bryllup.  Foto: Stella Pictures
FEIRET PÅ FORSKUDD: På «The Ellen DeGeneres Show» i februar fikk Sofia en stripper-overraskelse av Ellen i anledning sitt forestående, og nå avlyste, bryllup. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Sofia og Nick hadde alltid litt problemer, spesielt det siste året. Det er blitt verre etter at hun ble en skikkelig superstjerne og er så opptatt og etterspurt overalt, forteller en kilde om bruddet til People.

Sofia Vergara, som forlovet seg med produsent og skuespiller Nick Loeb i 2012, hadde et avslappet forhold til det å være forlovet og ingen hast med å gifte seg.

I februar fikk den sexy skuespilleren imidlertid et TV-sendt «utdrikningslag» da hun gjestet «The Ellen DeGeneres Show».

LES OGSÅ: Avslører drama i kulissene