Matthew Perry:

Nå er den «store nyheten» avslørt

- Endelig!

VENNER FOR LIVET: Onsdag lovte skuespiller Matthew Perry (i midten) store nyheter den kommende tiden. Nå kan skuespillerkollegaen Lisa Kudrow (nummer to fra høyre) ha avslørt nyheten. Foto: NTB Scanpix
VENNER FOR LIVET: Onsdag lovte skuespiller Matthew Perry (i midten) store nyheter den kommende tiden. Nå kan skuespillerkollegaen Lisa Kudrow (nummer to fra høyre) ha avslørt nyheten. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Torsdag skapte «Friends»-stjernen Matthew Perry (50) full forvirring da han delte en heller kryptisk melding med sine over 1,5 millioner følgere på Twitter.

- Store nyheter kommer, skrev 50-åringen i innlegget.

«Friends»-fansen var raskt ute med å tolke Perrys mystiske Twitter-melding som et signal om at en mulig «Friends»-gjenforening er på trappene.

50-åringen spilte Chandler Bing i den ikoniske serien som rullet over TV-skjermene fra 1994 til 2004.

Det er ingen tvil om at den populære serien har tålt tidens tann, og fortsatt har humorserien en stabil fanskare verden over.

Vis mer

Ivrige og håpefulle fans ytrer til stadighet ønsker om en reunion - og da Perry delte den kryptiske meldinga onsdag kveld, fikk håpet nytt liv. Flere begynte nemlig å spekulere på om at det kunne bli en aldri så liten «Friends»-reunion i nærmeste framtid.

Avslører nyhetene

Nå får fansen endelig et svar på hva onsdagens mystiske melding egentlig betydde. Hva var de store nyhetene?

Det er ingen ringere enn «Friends»-kollegaen Lisa Kudrow (56) som avslører bakgrunnen for Perrys merkelige Twitter-melding. 56-åringen har nemlig delt et innlegg på sin Instagram-profil, som muligens kan være et svar på hva de store nyhetene innebærer.

I innlegget avslører hun nemlig at Perry endelig har laget seg en profil på bildedelingstjenesten Instagram.

- Endelig! Yay! Jeg kan ikke tro dette. Velkommen til Instagram, skriver Kudrow til sin gode venn og kollega, etterfulgt av emneknaggen #friendsforlife.

Dermed ble det ingen «Friends»-reunion, slik mange håpefulle tilhengere hadde håpet på. De kan imidlertid trøste seg med at «Friends»-stjernen nå etter alt å dømme blir aktiv på Instagram.

1998: Her er Matthew Perry sammen med Lisa Kudrow og Matt LeBlanc i 1998. Foto: NTB Scanpix
1998: Her er Matthew Perry sammen med Lisa Kudrow og Matt LeBlanc i 1998. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Matthew Perrys Instagram-konto heter «mattyperry4», og har på svært kort tid fått over 1,6 millioner følgere.

Han har imidlertid ikke delt noen bilder på det sosiale mediet enda, men han følger 21 personer allerede, deriblant «Friends»-kollegene David Schwimmer, Courteney Cox, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow og Jennifer Aniston.

Sistnevnte er for øvrig også ganske fersk på Instagram, og da hun lagde seg en profil på Instagram i oktober 2019, satte hun ny verdensrekord.

Knuste rekord

Det tok nemlig bare fem timer og 16 minutter for stjerna å få én million følgere, og dermed sitter Aniston nå på verdensrekorden i å nå et sjusifra følgerantall raskest.

Guinness World Records skrev den gang på sine nettsider at dette var tredje gang rekorden ble slått i 2019.

Tidligere var det prins Harry (35) og hertuginne Meghan (38) som hadde verdensrekorden, da de nådde én million følgere på fem timer og 45 minutter. Før dette hadde den 22 år gamle K-Pop-stjerna Kang Daniel fra Sør-Korea nådd en følgerskare på over én million på drøye elleve timer.

Da den populære skuespilleren delte sitt første bilde på bildedelingstjenesten, var interessen så stor at 50-åringens profil på et tidspunkt var nede.

POPULÆR: «Og nå er vi Instagram FRIENDS også. Hei Instagram», skriver den amerikanske stjerna Jennifer Aniston (50) på Instagram tirsdag ettermiddag. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Vis mer

Bildet var sammen med «Friends»-kollegaene Lisa Kudrow, Matthew Perry, David Schwimmer, Courteney Cox og Matt LeBlanc - og har totalt fått over 15 millioner likes.

Tidligere har 50-åringen uttalt at sosiale medier ikke er noe for henne, men nå har hun altså gjort helomvending. Nå har hun nesten 27 millioner følgere på Instagram.

LES OGSÅ: Tok pause i forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer