Emma Watson:

Nå er den «mystiske mannen» avslørt

- De har gjort alt i sin makt for å holde forholdet privat.

FORELSKET: I høst ble Hollywood-stjernen Emma Watson avbildet kyssende på en ukjent mann. Nå har identiteten hans blitt avslørt. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: I høst ble Hollywood-stjernen Emma Watson avbildet kyssende på en ukjent mann. Nå har identiteten hans blitt avslørt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av oktober dukket det opp bilder av Emma Watson (30) kyssende på det som den gang ble omtalt som en «mystisk» mann.

«Harry Potter-stjernen klarte ikke skjule lidenskapen for sin kjekke mann da hun lente seg inn for et kyss med ham mens hun var i telefonen», skrev Daily Mail den gang.

«Den forelskede stjernen stirret inn i øynene til sin nye flamme mens det tilsynelatende nye paret smilte til hverandre før de satte seg i en ventende bil», skrev nettstedet videre.

- Seriøst forhold

Nå skal identiteten på Watsons kjæreste være avslørt.

Ifølge Daily Mail heter mannen i skuespillerens liv Leo Alexander Robinton. Han er en 30 år gammel forretningsmann og kommer fra California.

Leo har en tvillingbror som heter Archer, i tillegg til broren Charlie (35), og søstrene Lily (36) og Daisy (33).

Vis mer

- Emma og Leo har gjort alt i sin makt for å holde forholdet privat. Etter at de ble avbildet kyssende i oktober slettet Leo alle sine sosiale medier i et forsøk på å beskytte romansen deres, forteller en kilde til nettstedet, og legger til:

- Hun har introdusert ham for foreldrene sine. Hun er veldig seriøs rundt dette forholdet.

Var forelsket i kollegaen

Før kyssebildene av Watson og Robinton dukket opp i høst, så ble filmstjernen linket til «Harry Potter»-kollegaen Tom Felton (32).

Romanseryktene mellom de to begynte å svirre i fjor sommer etter at Felton, som spilte Draco Malfang i de berømte filmene, postet et Instagram-bilde av ham og Watson i pysjamas, hvor han så ut til å lære henne å spille gitar.

View this post on Instagram

Quick learner x

A post shared by Tom Felton (@t22felton) on

I et intervju med Seventeen Magazine helt tilbake i 2011 kunne for øvrig 30-åringen avsløre at hun hadde et godt øye til Felton da de spilte inn «Harry Potter».

- I de to første filmene hadde jeg et stort «crush» på Tom Felton. Han var min første forelskelse, fortalte hun til bladet.

Angst for å bli eldre

I rundt to år var også Emma Watson kjæreste med IT-entreprenør William «Mack» Knight (40). De to holdt en svært lav profil i media, og da bruddet ble kjent i november 2017, skulle det allerede ha vært slutt mellom dem en stund.

Tidligere samme året forklarte Hollywood-stjernen hvorfor hun ikke ønsker å utlevere personlige detaljer om seg selv og sitt liv.

- Jeg vil være konsekvent her. Jeg kan ikke snakke om kjæresten min i et intervju og forvente at folk ikke skal ta paparazzibilder av meg mens jeg går utenfor hjemmet mitt. Man kan ikke gjøre begge deler, fortalte hun til Vanity Fair.

Vis mer

I april fylte Watson 30 år, og i et intervju med Vogue noen måneder før den store dagen, innrømmet hun at hun hadde vært stresset og bekymret for å bli eldre med tanke på livssituasjonen sin.

- Dersom du ikke har bygget et hjem, ikke har en ektemann og ikke har et barn innen du fyller 30 år - og du i tillegg ikke er på et stabilt og sikkert sted i karrieren - så fylles man med en utrolig stor mengde angst, delte hun åpenhjertig.

Vis mer

LES OGSÅ: Forlovet: - Absurd følelse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer