BESTEVENNER: Drew Barrymore og Cameron Diaz har vært nære venninner i flere år. Nå ser det ut til at vennskapet deres er over. Foto: All Over Press
BESTEVENNER: Drew Barrymore og Cameron Diaz har vært nære venninner i flere år. Nå ser det ut til at vennskapet deres er over. Foto: All Over PressVis mer

Nå er de uvenner

- De ga blaffen i å hilse på hverandre, og ignorerte hverandre fullstendig.

LOS ANGELES (Seher.no): De tidligere bestevenninnene Cameron Diaz (36) og Drew Barrymore (33) tilbringer mindre og mindre tid sammen.

Jentene har kjent hverandre siden ungdomstiden, og etter at de spilte inn den første Charlie's Angels filmen i 2000 har de hengt sammen som erteris. Men under årets Golden Globe virket det som om det var en isfront mellom dem, skriver In Touch magazine.

- På etterfesten var Cameron i et strålende humør. Hun stod og snakket med Tom Cruise, og smilte og lo, men så dukket Drew opp, sier en kilde til bladet.

Mens Drew satt ute ved Leonardo DiCaprios bord ved bassenget holdt Cameron seg innendørs.

- De ga blaffen i å hilse på hverandre, og ignorerte hverandre fullstendig, forteller kilden.

En av grunnene til spliden mellom dem skal være Camerons forhold til den britiske modellen Paul Sculfor.

Ifølge en felles venn av skuespillerene, skal jentene nesten ikke ha hatt kontakt siden sommeren fordi Drew følte at Cameron ikke stilte opp for henne da det ble slutt mellom henne og Justin Long i juli.

- Paul kommer alltid først, og det er Drew veldig skuffet over. Hun føler seg neglisjert og er såret. Tidligere var det alltid hun som hadde kjæreste. Nå virker hun sjalu på Camerons lykke, sier vennen.

LES OGSÅ: - De klinte voldsomt