LIKEGYLDIG: Katie Price hevder hun ikke bryr seg om hva folk mener. Foto: All Over Press
LIKEGYLDIG: Katie Price hevder hun ikke bryr seg om hva folk mener. Foto: All Over PressVis mer

Nå er de sammen igjen!

- Jeg bryr meg ikke om hva folk tenker

SEHER.NO: Glamourmodellen Katie Price (31) - bedre kjent som Jordan - dumpet sin kjæresten Alex Reid på direkten kort tid etter at hun forlot TV-showet "I'm a celebrity... Get me out of here!". Men nå ser det ut til at paret har funnet tilbake til hverandre.

I følge Daily Mirror har Katie endelig bestemt seg for å ikke bry seg om hva andre mener.

- Jeg bryr meg ikke om hva andre tenker. Det er opp til meg hvem jeg er sammen med. Vi har ikke annonsert at vi er sammen igjen. Vi vil se hvordan ting går, sier hun.

Paret ble observert backstage på den britiske X-factor finalen. Men de var ikke så interessert i å bli tatt bilde av sammen.

- Helt fra Katie kom tilbake fra jungelen, har Alex vært hjemme hos henne for å ordne ting dem imellom. Det var utrolig flaut for han å bli dumpet på TV, men han gir seg ikke, og Katie er forelsket i ham, sier en kilde til Daily Mirror.

Kilden mener også at Katie viste det tydelig vet å ta han med til X-factor finalen.

- Det at hun tok han med til X-factor for deres første date i offentligheten, beviser det.

Katie - som tidligere var gift med Peter Andre - kunne også vise frem en diamant ring på forlovelsesfingeren sin, men nekter for at den har noen betydning.

- Jeg bruker alltid denne ringen, den betyr virkelig ikke noe, avslutter hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: Festet så brunkremen rant