Nå er de sammen igjen

Johnny Depp tok med Amber Heard på Rolling Stones-konsert.

KOM SAMMEN: Johnny Depp (bak t.v) og Amber Heard (midten) gjorde nok sitt beste for å få litt privatliv da de ankom den eksklusive Rolling Stones-konserten på nattklubben Echoplex i Los Angeles lørdag kveld. Paret holdt hender og virket uatskillelige  Foto: All Over Press
KOM SAMMEN: Johnny Depp (bak t.v) og Amber Heard (midten) gjorde nok sitt beste for å få litt privatliv da de ankom den eksklusive Rolling Stones-konserten på nattklubben Echoplex i Los Angeles lørdag kveld. Paret holdt hender og virket uatskillelige Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernene Johnny Depp (49) og Amber Heard (27) har åpenbart funnet tonen igjen.

Etter å ha gjort det slutt i januar har bifilie Amber hatt en flørt med franske Marie de Villepin (26), men i helgen var skjønnheten tilbake ved Johnny Depps side.

De to ble fotografert hånd i hånd på en eksklusiv Rolling Stones-konsert i Los Angeles lørdag kveld, som de ankom i samme bil.

«Pirates Of The Caribbean»-kjekkasen geleidet unge Amber rundt backstage på den trendy nattklubben Echoplex, skriver DailyMail - som også har bilder fra parets konsertdate.

49-åringen var kledd i skyggelue, runde solbriller, lys vest og jakke, mens hans unge date var iført en rød jakke og hvit topp. Paret forsøkte å holde en lav profil, da de holdt hodene senket mens de ble kjørt fra den stjernespekkede rockekonserten.  

«The Rum Diary»-kollegaenes gjenforening kommer etter flerfoldige forsøk fra Depp på å vinne «The Playboy Club»-stjernen tilbake. Han skal ha bygget en bar på Bahamas-eiendommen sin som var en eksakt kopi av baren fra «The Rum Diary»-settet, der de varme følelsene først oppstod mellom de to.

«The Tourist»-stjernen har tidligere også oppkalt en strand på sin private øy i Bahamas etter den unge skjønnheten. 

Og etter alt å dømme har altså Hollywood-hunkens romantiske gester gitt utslag. Paret virket i hvert fall uatskillelige på den intime konserten, som var en slags generalprøve for Rolling Stones, før rockelegendene begynner på «50 and Counting»-turnéen sin denne uken.

Johnny Depp og franske Vanessa Paradis (40) gikk hvert til sitt etter 14 år sammen i fjor sommer. Kort til før bruddet svirret det utroskapsrykter rundt Depp og «The Rum Diary»-motspilleren.

Johnny Depp har ennå ikke bekreftet offentlig at han og Amber Heard nå er et par, skriver Daily Mail.LES OGSÅ: - Jeg har konstant dårlig samvittighet


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer