- Nå er de sammen for tredje gang

Filmskjønnheten og rockeren prøver ut kjærligheten nok en gang.

SAMMEN IGJEN?: Ifølge The Mirror har Jennifer Aniston og John Mayer blitt sammen igjen, for tredje gang.  Foto: All Over Press
SAMMEN IGJEN?: Ifølge The Mirror har Jennifer Aniston og John Mayer blitt sammen igjen, for tredje gang. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Tidligere «Friends»-stjerne Jennifer Aniston (41) har måttet tåle en rekke spekulasjoner vedrørende sitt kjærlighetsliv de siste årene.

Siden det turbulente forholdet til musiker John Mayer (32) endte i 2009, har hun blitt koblet opp mot en rekke kjendismenn, deriblant Gerard Butler, Vince Vaughn og Chris Gartin.

I tillegg gikk det lenge rykter om at hun hadde hatt en affære med eksmannen Brad Pitt, bak Angelina Jolies rygg.


Nå ser det imidlertid ut til at skuespillerinnen har funnet tilbake til en av sine gamle flammer.

Ifølge britiske The Mirror har nemlig Aniston blitt observert på en rekke dater med John Mayer, som hun da har hatt et forhold til to ganger tidligere.

Kilder avisen har snakket med hevder at filmstjernen og musikeren skal ha funnet tilbake til hverandre etter at de møttes på en av Mayers konserter i New York tidligere i sommer.

Jennifer skal imidlertid være fast bestemt på å holde forholdet skjult, fordi hun er redd for medieoppslagene og å bli såret dersom det skulle ende i brudd igjen. 

- John inviterte Jen til å komme ut og møte ham da han var i Manhatten nylig. Han fortalte henne at han hadde veldig lyst til å se henne og betalte til og med for et privatfly, som fraktet henne dit fra LA. De tilbragte mange timer på hans suite på the Four Seasons og bestilte room service og drakk vin. Men Jen har blitt såret av ham tidligere og er ikke forberedt på å offentliggjøre forholdet enda, sier en kilde til The Mirror.

Mayer har i tidligere intervjuer uttalt at bruddet med Jennifer var noe av «det verste han har opplevd» og at han aldri har klart å «komme helt over henne».

Musikeren, som tidligere har hatt forhold til Jessica Simpson, Lindsay Lohan og Jennifer Love Hewitt, skal ha forsøkt å få skuespillerinnen tilbake i flere uker nå, og har angivelig bombardert henne med dyre gaver.

Både britiske og amerikanske medier stiller seg svært skeptiske til gjenforeningen mellom de to, og frykter at Jennifer vil ende opp med å bli såret for tredje gang.

Musikeren ydmyket skuespillerinnen på det groveste, da han dumpet henne for første gang via mediene i 2008.

32-åringen gjorde også situasjonen enda verre for Aniston, da han sa at den store aldersforskjellen mellom dem var en av grunnene til at forholdet ikke fungerte.

- Jeg endte forholdet fordi jeg ikke ønsker å kaste bort noens tid dersom det ikke er riktig. Det er det mest normale i verden. Folk har ulik kjemi, de har ulike liv, sa han den gang.

Paret fant imidlertid tilbake til hverandre i 2009, for så å gjøre det slutt igjen senere samme år.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Tabbet seg ut på tv-show