SAMBOERE: Motocrosskjøreren Ailo Gaupt og NRK-sportens Anne Rimmen har kjøpt seg leilighet i Oslo. Foto: Seher.no/Kirsti I. Ertsås
SAMBOERE: Motocrosskjøreren Ailo Gaupt og NRK-sportens Anne Rimmen har kjøpt seg leilighet i Oslo. Foto: Seher.no/Kirsti I. ErtsåsVis mer

Nå er de samboere

- Vi har det skikkelig bra om dagen.

SEHER.NO: NRKs sportsanker Anne Rimmen (28) og motocrosskjører Ailo Gaup (30) er et av Norges heteste kjendispar, og nå avslører paret at de endelig har blitt samboere.

- Vi har det skikkelig bra om dagen, sier Gaup til Her og Nå.

Inntil nylig har paret bodd i hver sin by. Rimmen på sin side i Oslo, mens Gaup har bodd i Kongsberg. Nå har de imidlertid kjøpt seg leilighet sammen i Oslo.

- Det er helt ferskt og veldig stas, men nå er det så kaldt at alt har frosset, avslører motocrosskjøreren til bladet.

Paret møtte hverandre for første gang i 2007, da Rimmen intervjuet Gaup for NRK-sporten, men begge har hele tiden slått fast at de ikke fant tonen på jobben.

- Vi møttes noen ganger i forbindelse med jobb, men da la vi ikke noe særlig merke til hverandre. Siden møttes vi på andre typer arrangementer og slo av en prat. Det var jeg som gikk bort, men det tok lang tid før jeg fikk telefonnummeret, fortalte Gaup til Dagbladet Fredag i fjor.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Trening er ikke førsteprioritet