FRA FIENDER TIL VENNER: Anne Kat. Hærland og Jan Thomas har skværet opp. - Fra nå av skjønner jeg at jeg må se noe med egne øyne før jeg går ut og fordømmer det, sier Jan Thomas Mørch Husby etter premieren på Hærlands show i Bergen. Foto: Stella
FRA FIENDER TIL VENNER: Anne Kat. Hærland og Jan Thomas har skværet opp. - Fra nå av skjønner jeg at jeg må se noe med egne øyne før jeg går ut og fordømmer det, sier Jan Thomas Mørch Husby etter premieren på Hærlands show i Bergen. Foto: StellaVis mer

Nå er de plutselig perlevenner

Men Jan Thomas står for det han har sagt...

SEHER.NO: - Jeg lo så mye at jeg ble helt stiv i kjeven. Anne Kat. harselerer med så å si alle jeg og Christopher kjenner, men mest av alt har hun selvironi. Fra nå av skjønner jeg at jeg må se noe med egne øyne før jeg går ut og fordømmer det, sier Jan Thomas Mørch Husby til Dagbladet, etter å ha vært på premieren på Anne Kat. Hærlands standupshow i Bergen.

Dermed er tonen en ganske annen enn etter premieren på "Gift, men ingen fanatiker" i Oslo da Jan Thomas raste mot Anne Kat. etter hennes nedsettende uttalelser om hans venninne Vendela Kirsebom.

"Hun spyr ut gift." "Hun er råtten på innsiden." "Dama har jo botox i halve ansiktet, og har ikke hatt bevegelse i trynet på fem år." "Hun 'fucker' jo alle."

Dette er bare noen av utsagnene som har kommet fra Jan Thomas munn om Anne Kat. de siste seks månedene, mens Anne Kat. blant annet har uttalt at: "Vendela og Jan Thomas, for eksempel. Kunne de ikke bare sitte der og ikke si noe? Men nei da, de skravler i veg, og sikrer meg godt, nytt materiale."

Men nå er de altså venner igjen.

- Jeg står for det jeg har sagt, og det gjør hun også. Jeg er en tøff mann, hun er en tøff dame, sier Jan Thomas til Dagbladet.

- Jeg er så glad for at Jan Thomas endelig kom og så showet – og for at han skjønte humoren. Nå skal vi gå og drikke oss småbrisne, sier Anne Kat.
Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Det er smakløst og patetisk