Nå er de på husjakt

Hollywood-stjernen blir samboer med sin nye flamme.

FORELSKET: Kate Hudson og hennes nye kjæreste, Muse-vokalist Matthew Bellamy, ønsker å kjøpe hus sammen. Her ankommer paret Narita International Airport i Tokyo i forrige uke.  Foto: All Over Press
FORELSKET: Kate Hudson og hennes nye kjæreste, Muse-vokalist Matthew Bellamy, ønsker å kjøpe hus sammen. Her ankommer paret Narita International Airport i Tokyo i forrige uke. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I forrige måned ble det kjent at Hollywood-stjernen Kate Hudson (31) har funnet tonen med Muse-vokalisten Matthew Bellamy (32).

Selv om paret, som skal ha datet de siste fire månedene, ikke har bekreftet forholdet, har de blitt observert sammen ved en rekke anledninger.

Og nå ser det ut til at de ny-forelskede stjernene ønsker å ta forholdet ett skritt lenger.
 
Ifølge The Sun planlegger nemlig Kate og Matthew å kjøpe hus sammen i New York, hvor Hudson er bosatt med sønnen Ryder.

Årsaken til at skuespillerinnen nå ser seg om etter en annen bolig, er at hun synes leiligheten hun eier er for liten. 

Matthew skal derfor ha foreslått at de kjøper noe sammen, skriver avisen

- De er kjempeforelsket, og passer godt sammen. Kate har hatt et sted i New York i fem år, men ønsker nå å skaffe seg noe større. Så Matt foreslo at de skulle slå sammen ressursene deres. Kate ønsker et studio for Matt og et lekerom for Ryder, sier en kilde.

Romansen mellom de to stjernene har virket veldig intens de siste månedene, og Kate har reist verden rundt for å se sin nye kjæreste opptre.

Nylig kunne Matthew også fortelle at han skulle få møte Kate mor, skuespiller Goldie Hawn.

Dette er ikke første gang Hudson faller for en musiker. Skuespillerinnen var tidligere gift med Chris Robinson, fra bandet Black Crowes, og har sønnen Ryder med ham.

Hudson har også datet baseballspilleren Alex Rodriguez, sykkelstjernen Lance Armstrong og skuespillerkollega Owen Wilson.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Slakter Kates brystoperasjon