SKANDALEPAR: Charlie Sheen og Brooke Muellers forhold har vært fullt av skandaler hele veien. Nå er de endelig skilt.  Foto: All Over Press
SKANDALEPAR: Charlie Sheen og Brooke Muellers forhold har vært fullt av skandaler hele veien. Nå er de endelig skilt. Foto: All Over Press Vis mer

Nå er de offisielt skilt

Det skandalefylte ekteskapet mellom Charlie Sheen og Brooke Mueller er endelig over.

Publisert
SEHER.NO: Nå er endelig den skandaleombruste «Two and a half men»- skuespilleren Charlie Sheen (45) og Brooke Mueller (33) offisielt skilt, skriver uk.eonline.com.

Sheens liv har de siste månedene mildt sagt vært en serie av skandaler. Noen av de verste er narkotikamisbruk, samboerskap med to kvinnelige kjærester samtidig, en serie kontroversielle stand-up show, i tillegg til at han fikk sparken fra TV-jobben. Paret flyttet fra hverandre i desember 2009 og separerte seg for seks måneder siden.

Grunnet Sheens rusmisbruk, mistet han omsorgsretten for tvillingene Bob og Max. Nå krever han likevel å få omsorgsretten tilbake fordi ekskona selv har fått rusproblemer og sliter med økonomien, til tross for at hun får over 300 000 kroner i måneden i bidrag av Sheen.

- Gi meg urinen din, skal Brooke Mueller ha sagt med desperat stemme i telefonen. Hun skal også ha forklart at hun ikke vil miste barna og derfor må finne rent urin, sier kilder nær Mueller.

Paret giftet seg 30. mai 2008 og Donald Trump skal da ha advart Muellers mor og sagt at hun ikke måtte la datteren gifte seg med den mannen.

Dette er likevel ikke første gang skandaleskuespilleren Charlie Sheen skiller seg. Han var tidligere gift med den vakre skuespilleren Denise Richards, som har tilbudt seg å passe barna ettersom ingen av foreldrene tilsynelatende er i stand til å ta seg av dem.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ikke la datteren din gifte seg med denne mannen!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer