<strong>GIFTET SEG:</strong> Et år etter at det først oppsto ramanserykter mellom Chris Pratt og Katherine Schwarzenegger, er de nå gift. Foto: NTB Scanpix
GIFTET SEG: Et år etter at det først oppsto ramanserykter mellom Chris Pratt og Katherine Schwarzenegger, er de nå gift. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Chris Pratt og Katherine Schwarzenegger:

Nå er de mann og kone

Ett år etter at det oppsto romanserykter mellom Chris Pratt og Katherine Schwarzenegger, ga paret hverandre sitt ja.

Publisert
Sist oppdatert

I januar kunne skuespiller Chris Pratt (39) annonsere at han skulle gifte seg på nytt, halvannet år etter at han kunngjorde skilsmissen fra kona gjennom ti år, Anna Faris (42).

Hans nye utkårede er forfatter Katherine Schwarzenegger (29), som er datteren til skuespiller og tidligere California-guvernør Arnold Schwarzenegger (71).

Lørdag ga paret hverandre sitt ja under en intim seremoni på San Ysidro-gården i Santa Barbara, California, etter mindre enn et år som kjærester.

Det bekreftet Pratt selv søndag, da han delte et bilde av seg og sin ferske hustru på sin Instagram-profil.

«Dagen i går var den beste i våre liv! Vi ble mann og kone foran Gud, familiene våre og de vi elsker. Det var intimt, rørende og følsomt. Vi føler oss velsignet som nå får begynne på dette nye kapitlet i våre liv», skriver Pratt under bildet.

Han benytter også anledningen til å takke designeren Giorgio Armani, som sto bak både konens vakre brudekjole og sin egen dress.

Privat seremoni

Det er et år siden ryktene om en mulig romanse mellom Chris Pratt og Katherine Schwarzenegger begynte å svirre for første gang. Likevel bekreftet ikke duoen forholdet offentlig før i november.

Før det hadde paret, som skal ha møtt hverandre gjennom Katherines mor, Maria Shriver (64), blitt observert sammen regelmessig.

Når de denne helgen valgte å ta forholdet ett skritt videre, var det altså i en privat seremoni. Bryllupet er omtalt i flere internasjonale medier.

- Du kan skrive at denne dagen er den lykkeligste i Katherines liv. Hun har ikke sluttet å smile en eneste gang. Og Chris virker nesten svimmel av begeistring, kunne en kilde fortelle til People, og la til:

<strong>GIFTEKLARE:</strong> Her ser man paret på bryllupsdagen. Foto: Splash news/NTB Scanpix
GIFTEKLARE: Her ser man paret på bryllupsdagen. Foto: Splash news/NTB Scanpix Vis mer

- Lokalet er vakkert. Det er fullt av blomster over alt. Det er et veldig romantisk sted å ha et bryllup.

Rask forlovelse

Det var, som nevnt, i januar at paret kunne annonsere at de hadde forlovet seg, knappe tre måneder etter at de hadde bekreftet forholdet.

«Søte Katherine, jeg er så glad for at du sa ja! Jeg er overbegeistret over å få gifte meg med deg. Stolt av å leve dristig i troskap med deg. Nå kjører vi på!», delte «Avengers»-skuespilleren med sine over 22 millioner Instagram-følgere.

Senere samme dag publiserte Katherine samme bilde på sin Instagram-profil med følgende tekst:

- Min søte kjære. Jeg ville ikke ha levd dette livet med noen andre enn deg.

- Glad på deres vegne

Forlovelsen kom bare halvannet år etter at Chris Pratt avslørte at han skulle skilles fra skuespillerkollegaen Anna Faris. Det tidligere paret, som giftet seg i 2009, sa følgende da de kunngjorde valget om å gå hver til sitt:

- Anna og jeg er triste over å kunngjøre at vi er separert. Vi prøvde hardt lenge, og vi er veldig skuffet, delte «Passengers»-stjernen sommeren 2017 i et Facebook-innlegg.

Videre forklarte Pratt at de ønsket å verne om sønnen Jack (6), og at de derfor ønsket å holde saken så privat som mulig.

- Vi har fremdeles mye kjærlighet for hverandre og vil for alltid sette pris på tiden sammen. Vi har den dypeste respekt for hverandre, skrev han.

Tross bruddet ser det ut til at eksparet har klart å beholde et godt vennskap. Da Pratts forlovelse ble kjent, var det ingen sure miner å oppdrive hos ekskona, i alle fall om man skal bedømme etter hennes reaksjon på Instagram.

Få timer etter at Pratt annonserte forlovelsen, var nemlig ekskona raskt ute med sine lykkeønskinger.

- Jeg er så glad på deres vegne! Gratulerer, skrev «The House Bunny»-stjernen i kommentarfeltet til Instagram-innlegget.

LES OGSÅ: Dette har de aldri gjort før

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer