Chris Pratt og Katherine Schwarzenegger:

Nå er de mann og kone

Ett år etter at det oppsto romanserykter mellom Chris Pratt og Katherine Schwarzenegger, ga paret hverandre sitt ja.

GIFTET SEG: Et år etter at det først oppsto ramanserykter mellom Chris Pratt og Katherine Schwarzenegger, er de nå gift. Foto: NTB Scanpix
GIFTET SEG: Et år etter at det først oppsto ramanserykter mellom Chris Pratt og Katherine Schwarzenegger, er de nå gift. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I januar kunne skuespiller Chris Pratt (39) annonsere at han skulle gifte seg på nytt, halvannet år etter at han kunngjorde skilsmissen fra kona gjennom ti år, Anna Faris (42).

Hans nye utkårede er forfatter Katherine Schwarzenegger (29), som er datteren til skuespiller og tidligere California-guvernør Arnold Schwarzenegger (71).

Lørdag ga paret hverandre sitt ja under en intim seremoni på San Ysidro-gården i Santa Barbara, California, etter mindre enn et år som kjærester.

Det bekreftet Pratt selv søndag, da han delte et bilde av seg og sin ferske hustru på sin Instagram-profil.

«Dagen i går var den beste i våre liv! Vi ble mann og kone foran Gud, familiene våre og de vi elsker. Det var intimt, rørende og følsomt. Vi føler oss velsignet som nå får begynne på dette nye kapitlet i våre liv», skriver Pratt under bildet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer