DELTOK I BRYLLUPET: Fra 1995 til 2002 var Chris medlem av boybandet 'N Sync sammen med JC Chasez, Lance Bass, Justin Timberlake og Joey Fatone. Her er guttene gjenforent under årets MTV Video Music Awards.  Foto: WireImage/Getty Images/All Over Press
DELTOK I BRYLLUPET: Fra 1995 til 2002 var Chris medlem av boybandet 'N Sync sammen med JC Chasez, Lance Bass, Justin Timberlake og Joey Fatone. Her er guttene gjenforent under årets MTV Video Music Awards. Foto: WireImage/Getty Images/All Over PressVis mer

Nå er de mann og kone

Ett år etter at «'N Sync»-stjernen Chris Kirkpatrick fridde på sparket til kjæresten, giftet de seg.

SEOGHØR.NO: Den tidligere boyband-stjernen Chris Kirkpatrick (42) lovet lørdag Karly Skladany (29) evig troskap, skriver People.com.

Etter å ha vært kjærester i rundt tre år, forlovet paret seg i oktober i fjor.

- Vi hadde et hotellrom på Isle of Capri i Italia med utsikt over Middelhavet. Det var et av de vakreste stedene jeg hadde vært noensinne, og da slo det meg at her vil jeg fri til Karly, fortalte Kirkpatrick til nettstedet den gang.

Etter å ha fått velsignelsen til Skladanys, fant han den perfekte ringen og gjennomførte frieriet.

- Vi satt på balkongen med en flaske champagne og jeg la ringen i glasset hennes. Jeg vet det høres ut som en klisje, men det var romantisk. Så fort jeg stilte henne spørsmålet, svarte hun «det var på tide!» Og så lo vi. Alt ble tatt på sparket, men det var helt perfekt, avslørte sangeren.

Lørdag ga Kirkpatrick og Skladany hverandre sitt ja under en seremoni på Loews Hotel i Orlando i Florida.

«'N Sync»-medlemmene Justin Timberlake, JC Chasez, Joey Fatone og Lance Bass, som fridde til sin kjæreste i september, skal alle ha vært tilstede under vielsen og festen, ifølge nettstedet.

- Alle kommer i bryllupet mitt, så vi får se hverandre igjen veldig snart. Det blir nesten som i gamle dager, sa artisten i et intervju med Rolling Stone i august.

LES OGSÅ: Droppet forlovelsen - giftet seg i Vegas