LYKKELIG EKTEPAR: Artisten Eve Jihan Jeffers, bedre kjent som bare Eve, giftet seg i helgen med kjæresten Maximillion Cooper. Foto: REX/Stephen Coke/All Over Press
LYKKELIG EKTEPAR: Artisten Eve Jihan Jeffers, bedre kjent som bare Eve, giftet seg i helgen med kjæresten Maximillion Cooper. Foto: REX/Stephen Coke/All Over PressVis mer

Nå er de mann og kone

- Vi er lykkeligere enn vi trodde det var mulig å bli, sier Eve.

SEOGHØR.NO: I desember i fjor forlovet rapperen Eve (35) seg med forretningsmannen Maximillion Cooper (42) etter tre år som kjærester.

Lørdag ga de hverandre sine ja i en romantisk seremoni på Ibiza.

- Vi er overlykkelige over å kunne feire ekteskapet med venner og familie, og å starte et nytt liv sammen, sa artisten til UsWeekly.com kort tid etter bryllupet.

- Det har vært en fantastisk opplevelse og vi er lykkeligere enn vi trodde det var mulig å bli. Tusen takk for alle lykkeønskninger.

To dager etter den store festen, delte sangfuglen et bilde av seg selv, sin nybakte ektemann og en en håndfull venner, med fansen på Instagram.

- Den beste kvelden noensinne!!! #Fruen #Venner #Familie #Kjærlighet, skrev hun sammen med fotografiet.

 

Eves brudekjole var designet av Alice Temperley, og brudgommen hadde en klassisk dress fra Lanvin. Mens dette er Eves første ekteskap, så har Cooper vært gift en gang før. Han har også fire barn fra det tidligere forholdet.

LES OGSÅ: Bruden brakk begge beina på utdrikningslaget