Nå er de mann og kone

«Verdens mest sexy mann» har giftet seg med Victoria's Secret-modellen.

PLUTSELIG GIFT: Poprocker Adam Levine og modell Behati Prinsloo giftet seg lørdag i Mexico, etter å ha rukket å bli sammen, slå opp, bli sammen igjen og forlovet i løpet av drøye to år. Her koser de seg på Vanity Fairs Oscar-fest i starten av mars. Foto: FameFlynet
PLUTSELIG GIFT: Poprocker Adam Levine og modell Behati Prinsloo giftet seg lørdag i Mexico, etter å ha rukket å bli sammen, slå opp, bli sammen igjen og forlovet i løpet av drøye to år. Her koser de seg på Vanity Fairs Oscar-fest i starten av mars. Foto: FameFlynet Vis mer

SEOGHØR.NO: Maroon 5-vokalisten Adam Levine (35), som av People ble kåret til «verdens mest sexy mann 2013», er tatt av markedet.

Lørdag kveld giftet han seg nemlig med kjæresten og modellen Behati Prinsloo (25), melder People.

Bryllupet fant sted på Flora Farms i Los Cabos i Mexico, og det smellvakre paret giftet seg foran omlag 275 av sine venner og familiemedlemmer.

Bruden, som har vært modell for undertøysgiganten Victoria's Secret siden 2007, var iført en spesialdesignet kjole fra Marchesa.

Den vakre bruden var tilsynelatende ikke redd for å bli fratatt oppmerksomheten i bryllupet, ettersom gjestene ikke ble pålagt noen spesiell kleskode.

I FRILUFT: De mellom 275 og 300 gjestene koste seg under palmene og nøt forfriskende drinker da Adam Levine og Behati Prinsloo giftet seg i Los Cabos, Mexico lørdag. Foto: Clasos.com.mx/All Over Press
I FRILUFT: De mellom 275 og 300 gjestene koste seg under palmene og nøt forfriskende drinker da Adam Levine og Behati Prinsloo giftet seg i Los Cabos, Mexico lørdag. Foto: Clasos.com.mx/All Over Press Vis mer

Blant de celebre gjestene var blant andre «Iron Man»-stjernen Robert Downey Jr. (49), toppmodell Coco Rocha (25) og brudgommens bandkamerater, James Valentine (35) og Jesse Carmichael (35), skriver People.

Også «Wolf of Wall Street»-stjernen Jonah Hill (30),«How I Met Your Mother»-stjernen Jason Segel (34), samt Prinsloos modellkolleger Erin Heatherton (25) og Candice Swanepoel (25) var blant gjestene, skriver Us Weekly.

De fleste kvinnelige gjestene gikk for sommerlige kjoler, mens mange av mennene valgte svalende lindresser i det varme juliværet.

- Alle gjestene var glade og avslappede. De var begeistret over å kunne feire med paret på deres store dag, sier en annen kilde til People.

FORELSKET: Adam Levine er blitt kjent for å bevege seg fra modell til modell. På «Begin Again»-premieren i New York i juni virket han imidlertid helt forgapt i Behati. Han har tidligere sagt at han nå er klar for å slå seg til ro. Foto: Stella Pictures
FORELSKET: Adam Levine er blitt kjent for å bevege seg fra modell til modell. På «Begin Again»-premieren i New York i juni virket han imidlertid helt forgapt i Behati. Han har tidligere sagt at han nå er klar for å slå seg til ro. Foto: Stella Pictures Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Giftet seg der han ferierte med eksen

Rustikke Flora Farms kan skilte med en velrennomert restaurant som baserer seg på ingredienser produsert på selve gården, og som har hatt blant andre Geogr Glooney og TV-stjernen Ray Romano som gjester.

Bryllupsmarkeringen begynte allerede fredag kveld, med en feiring ved stranden på eksklusive El Dorado golf & Beach Club. Øvelsesmiddagen inkluderte mexikansk mat, minikaker, iskrem og churros - en slags fritert kake, skriver Us Weekly.

LIKER MEXICO: I juni 2013 tok Maroon 5-vokalisten Nina Agdal med til Los Cabos. I starten av 2014 var det Behati Prinsloos (t.h) tur til å feriere med Levine i ferieparadiset. Foto: Stella Pictures
LIKER MEXICO: I juni 2013 tok Maroon 5-vokalisten Nina Agdal med til Los Cabos. I starten av 2014 var det Behati Prinsloos (t.h) tur til å feriere med Levine i ferieparadiset. Foto: Stella Pictures Vis mer

Adam Levine vakte oppsikt da han gikk ned på kne og fridde til Behati Prinsloo for ett år siden, etter først å ha dumpet henne i starten av 2013.

De få månedene paret ikke var sammen ble kjekkasen koblet til skuespiller Amanda Setton (28) og var på kjærlighetsferie med danske Nina Agdal (22) nettopp i Los Cabos, Mexico. Agdal har også vært modell for Victoria's Secret.

Før han først begynte å date Prinsloo våren 2012, var han sammen med Victoria's Secret-modellen Anna Vyalitsyna (28) i to år etter at de hadde møttes da Levine opptrådte på et Victoria's Secret-show.

De nygifte skal ha lagt bryllupsreisen sin til Sør-Afrika, skriver Us Weekly.

LES OGSÅ: Se, han kan gå!